Първото смарт-оръжие на Калашников – пушката MP-155 Ultima(снимка: Калашников) Генералният директор

...
Първото смарт-оръжие на Калашников – пушката MP-155 Ultima(снимка: Калашников)
Генералният директор
Коментари Харесай

„Калашников” разработи умна пушка


Първото смарт-оръжие на Калашников – пушката MP-155 Ultima
(снимка: Калашников)

Генералният шеф на концерна „ Калашников ” Дмитрий Тарасов заприказва за ново, „ мъдро ” оръжие за хипстърите, благодарение на което оръжейниците се надяват да привлекат и нова публика. „ Умните ” оръжия би трябвало да пасват на настройките на младежите, счита Калашников.

Калашников разкри наскоро, която може да се синхронизира с мобилни устройства. Оръжейният цех сподели устройството на форума „ Армия ”. „ Това е първата джаджа, джаджа-оръжие, и в последна сметка аз бих поставил на първо време точно думата „ джаджа ”. Сега всички вършим джаджи ”, сподели Тарасов, представен от.

„ Това оръжие е способно да образова стрелеца. Наистина има процесор, с помощта на който можете да поставите брояч на изстрели, компас, видеозапис. Мисля, че този план ще се развие мощно ”, разяснява генералният шеф на „ Калашников ”. Умната пушка е гладкоцевно оръжие, което може да се употребява за лов или на стрелбището, за пукотевица по ловни чинийки или други цели.
още по тематиката
„ Задачата е да притеглим онази част от публиката, която е родена в ерата на „ джаджите ” и не може да си показа нито момент без тях. Тъй като във връзка с форм-фактора, дизайна и съществуването на синхронизация явно това е публика, към която по-рано не сме се насочвали. Всъщност класическият лов през днешния ден става все по-рядък, даже необикновен ”, сподели Тарасов.

С стартирането на новото смарт оръжие Калашников се надява да притегли хипстърите. „ Наречете го както желаете: хипстъри, потомство Z… Може би ще продължим да развиваме тази линия и ще има освен това от огнестрелни устройства ”, загатна шефът.

По думите на Тарасов, би трябвало да се направи по този начин, че хората да могат хем да държат оръжието с възприятие за отговорност, хем да изпитат тръпката от стрелбата. Когато хората стрелят за първи път, имат прилив на адреналин, това също е доста значимо, сподели генералният шеф на Калашников.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР