Първото правилоБог не е създал човека за страдание – създанието

...
Първото правилоБог не е създал човека за страдание – създанието
Коментари Харесай

15 правила, основани на Божиите заповеди

Първото предписание

Бог не е основал индивида за страдалчество – създанието Божие би трябвало да се радва на живота, да обича и да твори. Оплаквайте се по-малко от живота, постоянно помнете, че има хора, които живеят доста по-зле от вас.

Второто предписание

Всеки човек е изпратен на тази Земя с някаква причина - той би трябвало да прояви своята божественост и да усъвършенства света към себе си по някакъв метод. Бог дава на индивида гении, мощ и качества за тази цел. Божественият подарък би трябвало да се употребява за рационализиране на света към нас, както и за подкрепяне на тези, които в действителност се нуждаят от вашата помощ.

Третото предписание

Опитайте се да извършите с обич своя живот и живота на вашите близки - това ще притегли удобни условия, финансово благоденствие. И противоположното - експанзията ще се прояви в непрекъснато утежняване на качеството на живот.

Правило четвърто

В живота няма безусловно нищо инцидентно - с нашите мисли, думи, дейности и каузи ние оформяме актуалната си действителност и нашето бъдеще. Така че дали ще се радвате или единствено ще страдате, зависи напълно от вас.

Петото предписание

Петото предписание е директно обвързвано с четвъртото предписание: мислите оформят събития. Научете се да мислите положително и ще създадете действителност, която ви радва. И назад, раздразнителността, гневът, завистта, гордостта притеглят единствено неуспехи и неприятен шанс.

Правило шесто

Независимо от събитията към вас, постоянно бъдете спокойни, поддържайте положително отношение, вярвайте в личните си сили и в Божията помощ. И съгласно вярата ще ви се даде!

Правило седмо

Старайте се да чувате Божия глас - просто задайте въпроса, на който желаете да получите отговор и слушайте гласа на вашето Подсъзнание.

Правило осмо

Всеки може да бъде избавен с Божията помощ. Бог се намира във всеки от нас. Намерете Го в себе си и по-късно Го проявете посредством себе си във вашето обграждане.

Правило девет

Независимо от това, какъв брой тежки са нашите действия, Господ по равно обича всеки от нас. Библията споделя: „ търси и ще намериш, почукай и ще ти бъде отворено “. Въпреки това, помнете: Господ постоянно дава това, от което се нуждаете сега.

Правило 10

Един от главните божествени закони е „ законът на сходството “: в случай че не обичате себе си, тогава и тези към вас също няма да ви обичат. " С каквато мярка мерите, с такава ще ви бъде измерено. " Както се отнасяте към другите, по този начин и другите ще се отнасят към вас.

Правило единадесето

Причината за човешките неприятности се крие не в другите хора, а в самия човек. Негативните мисли отравят живота ни и не ни разрешават да бъдем щастливи.

Правило дванадесето.

Абсолютно всичко към този момент е вътре в човек: власт и популярност, и чест и пари. Задачата е да освободите всички богатства в действителността към вас. И това е допустимо посредством прецизно съблюдаване на Божиите заповеди.

Правило тринадесет

Не разделяйте хората към вас на „ неприятни “ и „ положителни “. Ние сме това, което сме и в случай че вашият сътрудник, комшия е неприятен за вас персонално, то за другиго е изцяло добър. " Не съдете, с цел да не бъдете съдени. "

Правило четиринадесет

„ Познайте себе си “ - това езотерично предписание е изцяло допустимо да се приложи в заобикалящата ни действителност. Самопознанието е развой на разкриване на качества и гении в себе си и практическото им приложение във външния свят.

Правило петнадесет

За Бога няма такива понятия като " виновност ", " наказване " и други сходни. Бог признава правото на всеки да направи неточност и несъмнено, да я поправи, като премине през съответния урок. И всички компликации дават мощ. „ Това, което не ни убива, ни прави по-силни ”. Най-добрият метод да коригирате грешките е да покажете обич към себе си и към хората към вас.

Бог прави всичко, с цел да ви направи щастливи.

Духовни завещания /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР