Първото посещение на чувствената Каро Емералд в България ще е

...
Първото посещение на чувствената Каро Емералд в България ще е
Коментари Харесай

Каро Емералд пее с бебето си в София

Първото посещаване на чувствената Каро Емералд в България ще е същински особено за холандската певица, която неотдавна стана майка за повторно. Шоуто в столичната зала „ Универсиада “ на следващия ден вечер ще сложи финала на супер сполучливото й турне Emerald Island. За дълго чакания концерт тя дойде тази заран освен с най-кадифения си глас и класическа холивудска визия, а докара със себе си и ентусиазъм от плът и кръв – нейното бебе. Каро пътува с детето си през цялата обиколка, тъй като с изключение на на музиката се е отдала с всичките си сетива и на майчинството и не се отделя от бебето и за момент!

По време на престоя си в България, шармантната холандка няма да промени на здравословния си метод на живот. Хранителният й режим е най-вече вегетариански. В менюто си, Каро е поръчала свежи плодове и зеленчуци, българско козе сирене и висококачествено българско алено вино.

Още от илизането на дебютния й албум Deleted Scenes From The Cutting Room Floor през 2010 година, който стана мулти-платинен, Каро и продуцентите й Grandmono откриха своя ниша на музикалния пазар, която връща ретро джаза само че с усет на съвременен поп, с помощта на невероятните вокали на певицата. Вторият албум The Shocking Miss Emerald дебютира напряко на първото място в Британските ранглисти през май 2013 година И остана в чартовете цяла година. Каро има близо 2,5 милиона продадени копия от албумите, била е водеща на най-престижните награди като MTV Music Award, а турнетата и участията й по фестивали се разпродават изцяло.

Все още има останали стеснен брой билети за концерта на каро Емералд в София, на цени от 50 до 80 лв..
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР