Първото поколение родни плеймейтки днес са неузнаваеми, научи HotArena.Изгряли в

...
Първото поколение родни плеймейтки днес са неузнаваеми, научи HotArena.Изгряли в
Коментари Харесай

Пенсионираните плеймейтки забегнаха в чужбина, бягат от скандалния имидж!

Първото потомство родни плеймейтки през днешния ден са неузнаваеми , научи HotArena .

Изгряли в зората на еротичния конкурс " Мис Плеймейт " с голота и провокативно държание , доста хубавици през днешния ден съжаляват за скандалния си имидж и по всякакъв начин се пробват да избягат от него. Но някак не могат да отрекат, че точно на него дължат това, което са през днешния ден. Тъй като няма специалност " плеймейтка ", участничките и победителките в състезанието откриха своя метод да материализират славата , с цел да си подредят живота. Вижте по какъв начин се оправиха някои от тях.

От 2004г. у нас се организира състезанието " Мис Плеймейт ". Всяка година има по 12 финалистки. А това прави сериозна численост дами, драпащи за популярност и дивиденти. Първата родна победителка е хубавицата Мадлен Пенева . Надали някой през днешния ден си спомня за нея. Но на времето никоя нямаше подозрение, че точно тя е най-достойна за купата. А през днешния ден Мадлен живее в чужбина и от дълго време е загърбила скандалния имидж и родния всемирски живот.

Втората победителка Албена Петрова се яви на състезанието като танцуваща сервитьорка. Сле дконкурса не съумя да направи кариера като модел, само че реши да се преквалифицира в гримьорка . Сега хубавицата е щастливо омъжена за чужденец от четири години. През 2006г. 18-годишната Николета Лозанова печели купата Мис Плеймейт. Именно тогава състезанието добива същинска известност у нас. А за блестящи път на хубавицата след купата няма какво да приказваме. несъмнено точно тя е най-успялата и известна победителка, на която всички останали завиждат!

Лозанова съобщи щафетата на Златка Райкова. Русото прелъщение постави началото на " епохата на Златките " . Днес рядко се появява на всемирски събития и е загърбила голите фотоси за сметка на фотосесии с модели от личната й сбирка. Успехът на Злати в последните години е неоспорим. А нищо чуднос коро Райкова да ни изненада и с рокади в персонален проект!

Мис Плеймейт 2008г. Мария Цветкова победи на еротината конкуренция. Веднага по-късно животът по този начин я завъртя, че се оказа бременна от милионерка Динко Динев и омъжена за него няколко месеца след състезанието. Постигнала фантазията на огромна част от златотърсачките, бъдещето на хубавицата не се разви тъкмо по проект и любовната й приказка стигна небрежно до своя край. Все отново, този край бе подплатен с близо милион лв. от развода, написа " Телеграф ".

През 2009г. пристигна ред на втората Златка, Черната. Станала известна с голите си нимки и провокативното държание, Димитрова през днешния ден е майка и стопанка за образец. Скандалните снимки са в предишното, а на тяхно място са сладурски фотоси с бебе Миро. Злати съумя да се наложи като модел и не може да се оплаче от задължения. Но, в случай че желае, може и да не работи, защотото си има богат мъж, който се разведе поради нея.

Наследничката на Черната Златка Дорис Дилова се оказа една от най-провалените плеймейтки . Тя несъмнено нямаше визия за победа. Затова и си завоюва купата втори " Мис крокодил " след Тоца. Тогава палавата Дорис имаше връзка с авторитетен мъж, двойно по-голям от нея, който май се бе бръкнал, с цел да й заплати успеха. Но славата й търпя прекомерно малко и инвестицията се оказа нерентабилна. Днес никой не си спомня за Дилова.

За разлика от нея, подгласничката й Евгения Ангелова случи в живота . Днес тя е позната кто Женя Джаферович, брачна половинка на чаровния футболист Ваня Джаферович. Красавицата роди две деца игради все по-успешна кариера като гримьор. А за присъединяване й в състезанието си спомнят малко на брой, тъй като през днешния ден имиджът й е радикално друг!

През 2011г. Мис Плеймейт стана ромката със приключен седми клас Меги Колева. Докато през днешния ден никой не си спомня за нея, третата на състезанието Моника Валериева е една от най-популярните плеймейтки и до през днешния ден. Напоследък тя се прави на бизнес дама и продава гримове и изкуствени мигли. З аразлиак от други свои колежки, тя не се пробва да избяга от скандалния имидж, който очевидно й е от помощ.

На идната година екстравагантната Силвия Бахати сграбчи купата, само че нищо не последва от това. След състезанието отпътува за Англия, тъй като я уличиха за компаньонка. А в този момент още веднъж е на родна земя, само че като омъжена жена. Мис Плеймейт 2013 Елена Кучкова се популяризира освен с успеха, само че и с дългата си връзка с политика Любо Бентлито. А откакто той й би шута, хубавицата изчезна вдън земя!

Наследницата й Виктория Ананиева също провокира много мнения дали е най-достойната за купата през 2014г. Опитите й да се прави на провокативна някак не й отиваха. А след годината като настояща плеймейтка си живее както преди - надалеч от светския звук и съществено обвързана.

Ася Капчикова пък е тоталната й диаметралност. Омаяла небрежно Криско, тя се трансформира в една от най-известните победителки . Тя също прави опити да се подвизава като дизайнер, само че към този момент много плахи. Последната Мис Плеймейт Маги Бадер пък като че ли залезе преди да е съумяла да изгрее ...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР