Първото по рода си състезание в Берковица ще бъде на

...
Първото по рода си състезание в Берковица ще бъде на
Коментари Харесай

Берковица става домакин на състезание по стрийт фитнес и канадска борба

Първото по рода си съревнование в Берковица ще бъде на 25 юли, от 15ч. до ръгби стадиона на "Балкански котки ". Организатори са AIM Work and Travel и Ръгби клуб "Балкански котки ". Проявата ще бъде съчетана с доста занимания, музика, награди, лотария и положително въодушевление.
Дисциплините ще бъдат: самостоятелно съревнование в 3 извършения, канадска битка в 2 категории - до 85 кг и тежка над 85 кг, отборно съревнование /трима души в отбор/ от 3 извършения. Трите извършения в самостоятелно съревнование са: най- доста набирания за 1 минута, 50 бърпита за време, планк до отвод. Отборното съревнование ще включва: 300 клека, 200 лицеви опори, 100 обръщания на гума.
"Идеята ни е от 2-3 години да създадем такава фитнес площадка, само че нямахме време. Тази година, поради пандемията, имахме време да създадем площадката. Със закъснението на сезона взехме решение да създадем такова съревнование. Има момчета в града, които упражняват и играят канадска битка и те ни дадоха тази идея- да вкараме и тази дисциплинираност. Базата ни е прелестна и дава опция за развиване на доста спортове ", сподели Цветостин Цветков - старши треньор на ръгби клуб "Балкански котки " и дълготраен народен играч.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР