Първото по рода си мултимедийно шоу с роботи у нас

...
Първото по рода си мултимедийно шоу с роботи у нас
Коментари Харесай

„Витроникс” – първото българско мултимедийно шоу с роботи

Първото по рода си мултимедийно шоу с роботи у нас е към този момент факт. То е основано като продължение на книгата за света на „ Витроникс”.
Снимка: btvnovinite.bg
„ В сърцето на една безкрайна галактика, оттатък безчет измерения, като скъпо бижу блестеше Скъпоценният свят ". Така стартира разказът за света на „ Витроникс”. Свят, в който роботите оживяват и идват измежду нас.
Снимка: btvnovinite.bg
Това не е просто приказка. Героите от тази книга могат да бъдат видяни по улиците на българските градове. Владислав Аначков и Стефан Роглев им вдъхват живот.
Снимка: btvnovinite.bg
Повечето хора споделят: Ама това същински роботи ли са и стартират да пипат по този начин, да търсят платки. И огромните се радват като дребни деца, когато видят костюмите и стоят с отворена уста”, сподели Владислав.
Снимка: btvnovinite.bg
Владислав и Стефан са вдъхновители на фантастичния свят, който основава актуалния български публицист Робърт Блонд.
Снимка: btvnovinite.bg

„ Аз доста се кефех на Волтрон. Може би от там идва тази концепция да върша роботи”, показа Стефан.
Владислав измисля придвижванията на роботите, които могат и да танцуват, а Стефан е създател на костюмите на героите. Материалът, от който са направени се употребява и в Холивуд за сходни планове.
Снимка: btvnovinite.bg

Историята на „ Витроникс” не завършва с разказите от първата книга. Владислав и Стефан дават обещание продължение, както и ново огромно светлинно шоу с оживелите работи тази година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР