Първото ново попълнение на Киърън Трипиър даде интервю пред DAZN,

...
Първото ново попълнение на Киърън Трипиър даде интервю пред DAZN,
Коментари Харесай

Киърън Трипиър похвали Чоло Симеоне на изпроводяк, но разкри: Не можех да кажа "не"

Първото ново попълнение на Киърън Трипиър даде изявление пред " DAZN ", в което приказва за престоя си в , работата под управлението на Диего Симеоне и за какво е решил да напусне Испания. Той мина в Атлети от Тотнъм през 2019 година:
" В началото беше мъчно, само че не се опасявам да стартира от нулата и да се подложа на тестване. Това направих в Испания в продължение на съвсем три години. Това беше необикновено прекарване, благополучен съм, че го направих. Успях да печеля Ла Лига, оставам със страхотни мемоари от страховит клуб, който направи толкоз доста за мен на терена и отвън него. Много хора, с които ще продължа да подкрепям връзка в продължение на доста години. Такава опция идва един път за цялостен живот и по тази причина не можех да кажа не ", стимулира решението си британският национал.
Трипиър се завръща във Висшата лига, а " свраките " броиха за него към 12 милиона паунда: " Чувствам, че съм все по-добър, в сравнение с откогато напуснах Тотнъм, тъй като Диего Симеоне е страховит треньор. Той ми оказа помощ в отбрана и усещам, че съм узрял доста, откогато дойдох в Мадрид. Играл съм със страхотни играчи и той като треньор е необикновен. За мен беше наслаждение и привилегия да играя за него ".
В края на изявлението 31-годишният защитник уточни и кои са най-хубавите му моменти в Мадрид:
" Спечелването на Ла Лига е мъчно против Реал Мадрид и Барселона, а има и положителни тимове като Виляреал или Севиля. Мисля, че започнахме сезона доста добре, играхме доста добре. В последните три мача беше с напрежение, спечелихме ги в последния миг и в никакъв случай няма да не помни ", сподели първенецът с Атлетико Мадрид от сезон 2020/21.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР