Първото нещо, за което си мисля сутрин, когато отворя очи

...
Първото нещо, за което си мисля сутрин, когато отворя очи
Коментари Харесай

Кухненските уреда, които ще ви накарат да закусвате

Първото нещо, за което си мисля заран, когато отворя очи е "кафе ". Предполагам доста от вас имат същото прекарване.

След това обаче идва различен извънредно значим въпрос - закуската!

Тъй като сутрините в никакъв случай не са задоволително дълги, изключително през делнични дни, когато бързаме да хванем метрото за работа, ви предлагам няколко кухненски уреди, които ще ви оказват помощ освен да запълните сутрините с вкусна закуска, само че и такива, които биха се вместили в границите на всекидневието на постоянно бързащия за някъде човек.

1. Сандвич мейкър.

С този кухненски апарат можете бързо и елементарно да си приготвите както яйца на очи, по този начин и филийки с шунка и кашкавал, да вземем за пример. Повърхността му е незалепваща, тъй че и последващото му миене няма да сътвори проблем.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ 10 КУХНЕНСКИ ПОМОЩНИКА В ГАЛЕРИЯТА НИ

2. Тавичка за мъфини.

С този асистент в кухнята елементарно можете да приготвите вкусни мъфини с шоколад, ягоди, банани и какво не друго сладко самодоволство, само че също по този начин ще се оправи чудесно и в експериментирането със солени ястия. Например - пица във формата на мъфин. Или мини фритата, за какво не и банички със сирене.

3. Блендер.

С това знамение на готвенето елементарно можете да си приготвите здравословно смути, което да изпиете на път за работа.

4. Електрически яйцевар.

Те биват разнообразни типове, само че с този кухненски асистент можете освен да си сварите няколко яйца, само че и съгласно типовете плъгини той може да ви помогне да си приготвите и омлет, или пък да си сготвите зеленчуци на пара.

5. Гофретник.

Във формата на сърце, триъгълник или квадрат, а в него други дребни квадратчета, с този кухненски апарат ще можете да си похапвате вкусни и топли гофрети, към които с приятност да добавите изобилен течен шоколад.

6. Уред за постепенно готвене.

Със своя таймер до 20 часа, този кухненски асистент ще ви улесни като да вземем за пример поставите в него овес и го оставите да се готви вечерта. А на сутринта ще имате подготвена за изразходване закуска, към която може да добавите кисело мляко и свежи плодове.

КАКВО съдебна експертиза СЛУЧВА С ТЯЛОТО, КОГАТО ЯДЕМ "ДЖЪНК ФУУД " - СНИМКИ

7. Буркани с капаци.

В тях можете да консервирате разнообразни артикули като да вземем за пример приготвената за седмицата закуска. Съвет: оставете в хладилника 7 бурканчета с приготвеното ядене за сутринта и по този начин няма да се постанова да се чудите какво ще закусвате през тази седмица.

8. Уред за рязане на ябълка или авокадо.

Това са два разнообразни кухненски помощника, с които елементарно да нарежете вкусните плодове, след това да ги приберете в пликове, а по-късно да похапвате по време на работа, вместо бисквити или солети.

9. Тостер.

Най-бързият и апетитен метод за подготвяне на препечени филийки, подготвени да бъдат намазани с масло и каквото друго пожелаете.

8 неща, които мазната храна унищожава в тялото (СНИМКИ)

Кои са 10 храни, които водят до пристрастяване (СНИМКИ)

5 храни, които би трябвало да включите в менюто си

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР