„Първото, което трябва да направя е да започна да стабилизирам

...
„Първото, което трябва да направя е да започна да стабилизирам
Коментари Харесай

Силвано Пранди: Имаме време до олимпийската квалификация

„ Първото, което би трябвало да направя е да стартира да консолидирам главния състав. Това също последователно ще стартира да носи успокоение. Това обаче може да стане след завръщането на Теодор Салпаров и Виктор Йосифов. Това е идната цел пред мен”, съобщи националният селекционер по волейбол Силвано Пранди след загубата с 1:3 гейма от Италия в Лигата на нациите.
 България - Италия 1:3 @@@

„ Факт е, че към сегашния миг работим с една група от играчи, някои от които трябваше да се възстановят и се включваха последователно. За мен персонално не е притеснително. Когато започнахме работа, имахме една по-голямо група. За мен не е значимо сега да сме във форма, а да се получи, когато е най-важно. Искам да дам малко отмора на Тодор Скримов, както и на Николай Пенчев. Това са условия, с които би трябвало да се съобразим”, разяснява още Пранди пред Max Sport 1.
 България - Италия 1:3 @@@
„ Днес като цяло съм по-спокоен спрямо вчерашния мач. Смятам, че имаме време до олимпийската подготовка. Зависи какви качества ще имаме тогава. Към сегашния миг съм спокоен, че имаме време да подготвим нашия тим. Трудно е да върша някакви предсказания дали още веднъж можем да бъдем измежду най-силните в света. Това, което мога да кажа е, че ние ще работим да имаме един мощен тим, който да се показва по най-хубавия метод против своите съперници”, приключи Силвано Пранди.  България - Италия 1:3 @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР