Първото, което трябва да направите е директно да се свържете

...
Първото, което трябва да направите е директно да се свържете
Коментари Харесай

Някои основни неща, които трябва да знаем при покупка на кола от Германия

Първото, което би трябвало да извършите е непосредствено да се свържете с продавача, да изясните всички детайлности и да поискате документи, потвърждаващи историята на автомобила. Но за това е желателно да знаете немски, изключително в случай че продавачът е частно лице.

Що се отнася до юридическите лица (автокъщи, например) е добре авансово да откриете техния профил. Те го записват в интернет, като той съдържа информация за продавача (например какъв брой време работи в тази област) и мнения на клиенти. Потърсете и оценка на продавача по система от пет точки.

Задължително изискване е колата да има TUV. Ако решите да карате кола от Германия сами, тогава би трябвало да прекосите огромна част от Европа с нея, което поради обстоятелството, че колата е използвана и към момента не познавате скритите и недостатъци, не е най-разумния метод.

Ако купите кола в който и да е огромен град в източната част на Германия (Берлин, Лайпциг или Дрезден), тогава можете да потърсите услугите на логистичната компания. Там превозът е много по-евтин. Колкото по-на Запад е вашата кола, толкоз по-скъпо ще коства превозът. Всякакви други рекомендации, можете да споделите в мненията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР