Първото, което ни идва наум за Мей Мъск, е, че

...
Първото, което ни идва наум за Мей Мъск, е, че
Коментари Харесай

Мей Мъск и тайните й да се чувства и да изглежда добре на 75

Първото, което ни идва мислено за Мей Мъск, е, че е майката на Илон Мъск. Но тя е много повече от това. Модел и диетолог, изисканата дама е образец за подражателство на мнозина с визията и младежкия си дух, които поддържа все по този начин добре, даже и на 75 години.
 Мей Мъск, ревюто на Dior в Париж и корицата на L'Officiel Arabia
Майката на Илон Мъск още веднъж го направи

Мей Мъск и любовта й към модата

Мей продължава с изявите по стилния подиум, театралничи за корици на списания и явно няма никакво желание да се пенсионира от светския живот. По време на една от последните си появи на аления килим на церемония вечер в Кан тя разяснява пред People какви са нейните дребни секрети да се усеща и наподобява толкоз добре.

Госпожа Мъск не крие разочарованието си от това, че дамите след една избрана възраст сякаш стават невидими, Факт, който на нея явно не й харесва, по тази причина и прави всичко допустимо да бъде видяна, само че без да се натрапва.
 Снимка 620224

" Аз съм на 75 и се оправям добре ", заявява тя пред камерите. И акцентира, че хората като че ли я харесват повече като модел на по-зряла възраст, отколкото когато е била по-млада. Това може единствено да я радва, несъмнено.

Мей Мъск не крие, че огромна заслуга за визията и положението й има фактът, че като диетолог постоянно е давала най-хубавото на тялото си и по тази причина в този момент няма част от нормалните здравословни проблеми, които съпровождат напредването на възрастта. Освен че се храни здравословно, тя и тренира постоянно.
 Мей Мъск, Илон Мъск и признанието на майката на милиардера, че спи в гаража му
Признанието, което майката на Илон Мъск направи

Не сме и очаквали сходно нещо

" Аз съм приблизително дейна. Не обича да бъда свръхактивна, тъй като по този начин нараняваш себе си, тялото си. Опитвала съм го и съм се наранявала. А в този момент има положителна настройка и съм щастлива с нещата към мен ", признава още Мей.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР