Първото кариерно събитие на Bulgaria wants you за 2023 г.

...
Първото кариерно събитие на Bulgaria wants you за 2023 г.
Коментари Харесай

Култов Александър Сано - вижте как нарече Асеновград

Първото кариерно събитие на Bulgaria wants you за 2023 година се организира сега в Пловдив , съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . " Кариера и живот – за какво в България? “ събира на едно място в зала " Сила " най-отговорните работодатели от страната и района. Водещи са Иван Христов и Андрей Арнаудов, а измежду популярните лектори са Нешка Робева, Александър Сано и Светослав Иванов.

" Радвам се, че съм си тук при земляци. Всъщност аз съм от по-луксозния квартал на Пловдив - Асеновград. Смятам, че този конгрес е едно много свястно събитие. Никога не ми е минавало през акъла да отида да пребивавам или работя някъде другаде, а в действителност имам опция да пребивавам на всички места по света. Ако намериш в какво си мощен и си твърдоглав и го правиш със сърце, сигурно това рано или късно ще се отблагодари.

Учих 2 години политология в Софийския университет. След това разбрах, че това е най-безполезното нещо и за мен. и за целия свят. Напуснах и аплайвах в НАТФИЗ. След още няколко години станах професионален артист. В България са на извънредно високо равнище екипите, които се занимават с кинопродукции. Забелязвам в София от ден на ден чужденци, които не са туристи, а остават тук да живеят.

В Пловдив не знам по какъв начин е, само че това е един знак, че тук има какво да се прави. Ако се върви на открито, дано да е за обучение, само че рано или късно българите би трябвало да се върнат в тази страна, която има потребност от читави хора. Тук през днешния ден има задоволително компании - започнете дружно да вършиме нещо ", съобщи в залата Александър Сано.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР