Първото издание на ТМТ Експо, от 2 до 4 октомври,

...
Първото издание на ТМТ Експо, от 2 до 4 октомври,
Коментари Харесай

Смарт продуктите нахлуват в текстилния сектор

Първото издание на ТМТ Експо, от 2 до 4 октомври, разкрива качествата и преимуществата на актуалните тъкани
Дрехите реагират на топлота и светлина. Материалите са „ smart “, а платовете са софтуерни и за всеки усет. Ако си задавате въпроса дали всичко това е истина, можем да Ви отговорим с едно малко „ да “. Но по какъв начин и за какво това се случва, ще разберете в идващите редове. Те са отдадени на най-новите технологии и новаторски тъкани, които ще бъдат показани от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център-София. Защото тогава ще се организира първото издание на ТМТ Експо – интернационалното ревю за материали, машини и технологии в текстилната промишленост.
Те са „ smart “; те са умни
Без да губим време, се насочваме към „ smart “ бранша на актуалните материали и платове на ТМТ Експо. Вниманието ни приковава артикул от ново потомство - „ smart “ преждите на България-Текс. Те са надлежно термохромни, фотохромни и терморегулиращи, с следена дължина на оцветения сектор.
Силен интерес провокират светлоотразителните конци Reflex Cry, осигуряващи безвредни условия на труд. Това се реализира посредством светлоотразителните им свойства, създаващи искрящи отблясъци. Ефектът на светлоотразяване е реализиран посредством микроскопични стъклени перли, вградени в полимерно покритие.
Технологични
Както всичко в актуалния свят, по този начин и платовете и процесът на основаването им са високотехнологични. Доказателство за това е мултифункционалният плат на Colortex-design. Той има две лица, направени от два разнообразни материала – органически памук и вълна меринос (полиестер с рециклиран произход). Крайният артикул е антибактериален, мек и гальовен към кожата. За основаването на уют в дома и хотелската стая, ще способства благосъстоянието от оферти на компания ПРОТО за матрачни, памучни и вискозни платове с цифрова реактивна щампа.
Изглежда като бродерия... Всъщност това е текстурираната тъкан тъкан Step, препоръчана от Ботексим, използвана при бродиране на огромни монохромни повърхности. Може да бъде употребена като основа за приложения, лога и емблеми.
Много и за всеки усет
Нека надникнем още малко зад кулисите и да забележим какво се крие там... Посрещат ни трикотажните платове на Финтекстил. Използвайки високотехнологично съоръжение, компанията създава платове от памучни, полиестерни прежди и смеси и производните им с ликра. Разноцветните си и съвременни тъкани показа ColorTex-Design. Фирмата създава технологии в плетенето с кръгли плетачни машини със характерни прежди и смеси. Компанията се концентрира и в областта на иновационните планове в плетене на бамбукови прежди и смеси. Стилни и настоящи десени са предложенията на Дира Дизайн, работеща със международни марки.
За угаждане на потребителските условия Юта създава нетъкан текстил както за индустриални производства, по този начин и за крайните консуматори. Фирмата показва и произведения от нетъкан текстил, измежду които: възглавници, олекотени завивки, шалтета, протектори за матраци и други. В дните на ТМТ Експо АЛЕС се включва с необятна гама трикотажни платове. А с опциите за сублимационен щемпел килимът на Аглика Трейд залага на характерността при оформянето на дома, офиса, хотела.
И още нещо
Разбира се, защото всекидневно са изложени на разнообразни фактори, текстилните артикули се нуждаят от качествени етикети. За да отговори на трендовете и търсенето в областта на текстилната промишленост в тази област, компания СИГНАЛ показва опциите си за щемпел на текстилни етикети. На тях може да бъде отпечатано фирмено лого, както и указания и лого и всяка друга информация, която би трябвало да съпровожда продукта. За потребностите на шивашката индустрия компания Касева чешма ще предложи цялостна гама от закачалки.
И с цел да бъде преживяването ни още по-пълноценно, уредниците на ТМТ Експо са се погрижили за основаването на извънредно цветна конюнктура. За това сигурно ще способства паралелното осъществяване на единственото у нас ревю, отдадено на печата и рекламата – COPIS.
Така завършва нашата къса обиколка зад кулисите на ТМТ Експо, което ще разкрие трендовете при актуалните материали и платове от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център. На уеб страницата на ревюто, tmtexpo.bg, уредниците разгласяват най-актуалната информация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР