Първото издание на Нокаутите в Гласът на България“ завърши с

...
Първото издание на Нокаутите в Гласът на България“ завърши с
Коментари Харесай

Камелия избра първите финалисти в „Гласът на България“

Първото издание на Нокаутите в „ Гласът на България “ приключи с установяване на полуфиналистите от тим Камелия. С вокален гений и мощно театрално наличие пред съперниците си в борбата за огромната премия се отличиха синеоката бургазлийка Кристина Дончева, пловдивската хала Керана и младият татко от Варна - Христо Василев. Те съумяха да заемат и задържат местата си на един от трите червени стола на сцената и не престават към огромните концерти. Общо осем участници от тима на Камелия откриха стадия на Нокаутите в неделя вечер, като извършиха определени от тях песни.

„ Нужни са ми хора, на които мога да разгадавам, че са към този момент подготвени за огромната сцена. Машини “, призна поп-фолк дивата, която имаше нелеката задача първа да избере своите трима полуфиналисти.

С впечатляваща рок визия Кристина Дончева завладя журито, като показа лична версия на парчето „ River “. След осъществяването й Иван Лечев заложи, че точно тя ще бъде победител в тазгодишния сезон на шоуто. „ Освен че пееш свиреп, имаш и харизма “, добави Графа. Съперничката й Керана не отстъпи нито във вокално, нито в театрално отношение. Тя заложи на шлагера „ No Diggity “, а гласът й бе съпоставен с този на легендата Джанис Джоплин. Мустакатият Христо Василев съумя да внесе мъжка сила на сцената като намерено флиртува с Камелия по време на осъществяването на парчето „ How You Remind Me “.

Последната отпаднала участничка от тима на Камелия - 18-годишната Петя Георгиева, разчувства журито и публиката, като призна, че по време на подготовката си за Нокаутите е претърпяла тежка злополука. На път към урок по пеене, колата, в която младата русенка пътува се прекатурва на пътя. „ Можех да изгубя живота си и да не се кача още веднъж на тази сцена “, сподели през сълзи момичето.  След като се разминава без тежки последствия, Петя взема решение, че ориста й е дала знак, че би трябвало да се бори и че заслужава мястото си в „ Гласът на България “. В последна сметка тя остана без стол на сцената, откакто треньорът й реши към огромните концерти да продължи по-опитната Керана.  

Впечатлен от дълбокия и мощен тембър на различен изнемощял участник - бесарабския българин Михаил Димов, Иван Лечев даде обещание да се прекръсти. „ Мишо, ти ще станеш милионер, в случай че се занимаваш с опера! Готов съм да се прекръстя на Хаджи Хасан Мустафа, в случай че не завладееш международните подиуми с този мощен глас “, закани се китаристът на „ ФСБ “. С вълнуващото си осъществяване на „ Печат от моята душа “ момчето от Одеса измести македонеца Омар от тима на Камелия, само че по-късно самият той напусна сцената на шоуто вечно. „ В „ Гласът на България “ желаех да покажа, че бесарабските българи сме положителни и сърдечни хора, че помним нашата прародина и с песните си можем да предадем част от своята душа “, призна надареният Михаил на прощаване.

По време на първите Нокаути стана ясно, че тази година феновете ще получат шанса да спасят един от гениите, който не успее да се класира за огромните концерти. Чрез зрителска кражба почитателите ще имат право да гласоподават кой от 20-те отпаднали артисти от всички тимове заслужава да бъде върнат в надпреварата. Така за концертите онлайн един от треньорите ще има четирима артисти, а останалите - по трима.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР