Първото голямо първенство, което се поднови след пика на панделията

...
Първото голямо първенство, което се поднови след пика на панделията
Коментари Харесай

Мачовете без публика в Бундеслигата създадоха нови герои

Първото огромно състезание, което се възобнови след пика на панделията от коронавируса- Бундеслигата има своите нови герои, които блестят в мачовете без аудитория. Така да вземем за пример изгря звездата на вратаря на Унион (Берлин) Рафал Гикиевич, който макар провалите от Херта и от Борусия (Мьонхенгладбах) и осемте гола във вратата му, върви нагоре в статистиката по брой спасявания, демонстрира статистиката.

Кингсли Ехицибуе от Кьолн пък се трансформира в бранител, който може да скочи нагоре в кариерата, защото е играчът с най-успешни шпагати и единоборства. Статистиката демонстрира, че най-вече спасявания е направил Ян Зомер от Борусия (Мьонхенгладбах), който има 76,1 % от ударите към своята врата.

Веднага след него е приятната изненада Гикиевич, който е отразил 66.7 % от ударите. Трети е Иржи Павленка от Вердер (Бремен) с 62,6 % избавени удари. Любопитното е, че Вердер е заплашен от изпадане и вратарят им се предтавя на равнище. При бранителите десният бек на Кьолн, който е нигериец с нидерландски паспорт и дойде през лятото от Цволе, има 66.7 % сполучливи единоборства от 48 опита.

По-висок %, само че от по-малко единоборства е записал Себастиан Руди от Хофенхайм. Омар Маскарел от Шалке'04 и Джамилу Колинс от Падерборн са преди всичко по пресечени пасове на съперника, по 62. След тях е опитният Свен Бендер от Байер (Леверкузен) с 61. Свен Бендер се оказва още по-полезен в средата на терена, защото води в листата с най-вече точни пасове.

Кристофър Нкунку от Република България Лайпциг има най-хубави резултати при пробивите и пасовете на голова позиция. Роберт Левандовски от Байерн пък е индивидът с най-вече удари, които са отправени към вратите на съперниците.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР