Първото бебе, родено от NHS, разкри, че трябва да спестява,

...
Първото бебе, родено от NHS, разкри, че трябва да спестява,
Коментари Харесай

Първото бебе, родено от NHS, трябва да спестява, за да стане частно, защото не може да получи зъболекар от NHS

Първото бебе, родено от NHS, разкри, че би трябвало да икономисва, с цел да стане частно, тъй като не може да получи ортодонт от NHS.

Анейра Томас, на 75 години, е родена в една минута след среднощ в деня, когато NHS започва през 1948 година И тя споделя, че създателят на услугата, министърът на опазването на здравето на труда Най Беван, би се срамувал от това, което държавното управление има създали това.

Бившата здравна сестра сподели на Mirror, че нейният наследник даже е бил заставен да изтръгне два от личните си зъба с клещи. Тя сподели: „ Връщаме се към дните, когато единствено малцината привилегировани могат да си разрешат уместно опазване на здравето. “

Анейра, на която е дадена женската версия на първото име на Бевън Аневрин и е известна със съкратената форма Най, сподели, че се опасява, че основополагащият принцип на NHS няма да издържи цялостен живот.

Тя сподели: „ Това държавно управление губи от взор за какво е основана NHS – или това, или са толкоз откъснати от същинските проблеми, пред които е из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР