Първородният син на миската Антония Петрова-Батинкова, Благовест, вече ходи съвсем

...
Първородният син на миската Антония Петрова-Батинкова, Благовест, вече ходи съвсем
Коментари Харесай

Антония Петрова се похвали в Instagram, че синът ѝ е проходил на 9 месеца

Първородният наследник на миската Антония Петрова-Батинкова, Благовест, към този момент върви напълно самичък и съвсем решително. Гордата майка се похвали за това с видео в Instagram. Каналът във vbox7 го демонстрира:
               

A post shared by (@antonia_petrova_batinkova) on Nov 16, 2019 at 6:46am PST

" А единствено на 9 месеца - Best Ivailo Batinkov, номер 1, най, най, най ", радва се Антония Петрова. Под друга фотография пък написа: " От в този момент си най-хубав и пръв във всичко, тъкмо като името си! Ти си неповторим, нашата дребна машина! Все подобен бъди в живота, напред и нагоре! "
               

A post shared by (@antonia_petrova_batinkova) on Nov 1, 2019 at 2:02am PDT

Преди време стана ясно, че Антония Петрова има високи цели за към момента ненавършилия годинка Благовест и по тази причина му е хвърлила пъпа в президентството.
               

A post shared by (@antonia_petrova_batinkova) on Oct 15, 2019 at 1:27am PDT

Благовест се роди на 17 януари тази година. Миската си върна извънредно бързо формата, като твърди, че това се е случило, тъй като е родила по натурален път и кърми. Именно по тази причина предложи на всички бременни да създадат сходни избори, с което си навлече гнева на доста бъдещи и сегашни майки.
               

A post shared by (@antonia_petrova_batinkova) on Oct 15, 2019 at 12:59am PDT

Иначе Антония Петрова и Ивайло Батинков се срещнаха предходната година. Малко по-късно се сгодиха, а през лятото и ожениха.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР