Първоначално звездата ще е в Белград по покана на местен

...
Първоначално звездата ще е в Белград по покана на местен
Коментари Харесай

Брад Пит идва у нас за годежа на дъщерята на Цеци Красимирова

Първоначално звездата ще е в Белград по покана на локален предприемач за огромно частно медийно събитие- разкриване на хотел. Хонорарът му е 40 хиляди евро и ще остане една нощ. Американския красавец към този момент е бил в страната през 1988 година, преди да стане прочут. Тогава се е снимал във кино лентата „ Тъмната страна на слънцето”, в който си партнира със сръбската звезда Милена Дравич.

Веднага откакто завърши задължението му в Сърбия, Брад ще пристигна у нас на морето, където се възнамерява да е годежът на дъщерята на Цеци Красимирова - Джудит. 22-годишната моделка ще замени пръстен с обичания си - тайнствен испанец. Брад Пит ще бъде изненада за бъдещата булка, която си пада по артиста и е гледала всичките му филми. У нас холивудският красавец ще пристигна за половината от хонорара, който му дава сръбският предприемач. След това ще си потегли с частен аероплан.

Засега няма анулация на проектите на Брад Пит поради болестта, която обви света в суматоха. Агентите на артиста не са обезпокоени от ковид, а и считат, че до края на септември всичко към болестта ще отшуми.

Що се отнася до Джудит, за която Брад ще е изненада, тя от години се интересува от актьорско майсторство и от тази година счита да го учи в Испания, където живее с майка си. От няколко месеца Красимирова се е преместила при годеника си. По-малко от шест месеца откакто майка и, Цеци сподели „ да” на обичания си милионер Майк, нова женитба се задава в родата. Вероятно тя ще се случи чак идната година и при всички положения ще е като в приказките.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР