Първоначално проектът е бил за 7 етажна сграда, като видно

...
Първоначално проектът е бил за 7 етажна сграда, като видно
Коментари Харесай

Римските Императори Ряпа Да Ядат! Ралев Живее В Апартамент Над Декар!

Първоначално планът е бил за 7 етажна постройка, като видно и от актуалната структура прилежащата секция е 7 етажна. На по-късен стадий обаче вложителят компания " Балканика " е допълнила плана и постройката е увеличена с още един етаж, който е трансформирал жилището от 250 квадрата в мезонет с двойна площ, като терасата на седмия етаж е остъклена и действа като зимна градина на първокласното жилище. Достъпът до последните два етажа е следен, като до там асансьорът се качва единствено със специфичен чип.

Виж ощеИ задържаният кмет в Пловдив с първокласен парцел с персонален асансьор

Според съседи живеещи в кооперацията, жилището е довършено дефинитивно при започване на тази година и те виждали Ралев там от няколко месеца.

Резонен е въпросът за какво притежателят една компания ще даде сходен първокласен парцел на човек, с който не е в роднински или други връзки. Едва ли тъй като е впечатлен от поста му на областен кмет. Подобни великодушни дарове имат разумно пояснение и то се намира в някой от членовете на Наказателния кодекс в раздела за корупционни закононарушения.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР