Първоначално приехме новината за Кание Уест като кандидат-президент на САЩ

...
Първоначално приехме новината за Кание Уест като кандидат-президент на САЩ
Коментари Харесай

За психиатър ли е Кание Уест

Първоначално приехме новината за Кание Уест като кандидат-президент на Съединени американски щати по-скоро като смешка. В следствие обаче се оказа, че рапърът освен не се майтапи, а е подготвен на всичко в името на най-високия пост в страната.

Уест провежда първото събитие от предизборната си акция в Южна Каролина и държа първата си тирада, за която ще се приказва още дълго. Няколко са акцентите в нея, само че сигурно най-впечатляващ се оказа моментът, в който рапърът заприказва за абортите.

Той призна, че е нямало да се появи на този свят, в случай че не е била майка му, която не се е съгласила да направи аборт, както е желал татко му , тъй като е бил " прекомерно ангажиран ". А по-късно Уест се върна няколко години обратно, да си признае, че самият той е изискал от жена си Ким Кардашиян да направи аборт с първата им щерка Норт .

Watching his rally speech and hearing people laughing at him makes me feel uncomfortable. #KanyeWest is clearly going through something but his wife is too busy selling underwear to support him. Where is his teal? Where is his family? Where are his friends? This man needs help pic.twitter.com/DGlymrjY6I
— AnnaRose (@FemaleStan19946) July 20, 2020
За благополучие, риалити звездата не се е съгласила. Рапърът също е трансформирал своето мнение, тъй като е получил " знак от Господ ". " Почти убих щерка си " , сподели той през сълзи и добави, че Бог е желал тъкмо те да я основат.

А през днешния ден Уест е на мнение, че абортите би трябвало да са противозаконни, само че и да се оказва помощ доста повече на всички дами, които обмислят тази стъпка. За него да вземем за пример звучи супер всеки, който има бебе, да получи милион $ ...

Изказванията на рапъра провокираха освен бурни реакции в обществените мрежи, само че и съмнения, че още веднъж има проблеми с психологичното здраве . Напоследък той съществено е залитнал по религията и това дава отражение и на музиката, която прави. Но може би има и нещо друго.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian) на Юни 28, 2020 в 9:36 PDT

Ким Кардашиян и фамилията й резервираха безмълвие след скандалната предизборна тирада, а Кание и самичък си призна, че чака жена му даже да му изиска бракоразвод поради това, че е разкрил дребната им загадка за възможния аборт.

Според източници, близки до звездното семейство, представени от TMZ, те са останали шокирани и доста разочаровани от думите на Кание. Освен това са на мнение, че той има " обезверена потребност от професионална помощ " поради своето биполярно разтройство.
 Кание Уест, Бил Гейтс, имунизациите и покровител ли е рапърът на тайните теории
Кание Уест против Бил Гейтс и чипирането

Позицията на един предстоящ президент

Изпълнителят самичък проговори за заболяването си през 2016 година, когато му се наложи незабавно да влезе в психиатрична клиника и да отсрочи десетки концерти. А в този момент освен околните му са уверени, че проблемите му още веднъж са се изострили и вместо за Белия дом, би трябвало да се готви за следващ престой в болнично заведение , предава Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от KANYE WEST (@jesusisking) на Юли 19, 2020 в 4:23 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР