Първоначално лейбъристите обещаха през 2021 г. да инвестират 28 милиарда

...
Първоначално лейбъристите обещаха през 2021 г. да инвестират 28 милиарда
Коментари Харесай

Лейбъристите планират да намалят допълнително зелените планове на стойност 28 милиарда британски лири – доклади

Първоначално лейбъристите дадоха обещание през 2021 година да влагат 28 милиарда английски лири годишно до 2030 година в зелени планове, в случай че дойдат на власт. Но през юни канцлерът в сянка Рейчъл Рийвс сподели, че вместо това тази цифра ще бъде цел, за реализиране на която да се работи през втората половина на първия парламент.

Сега партията може да бъде настроена да отстъпи още повече. Торите се хванаха за политиката, с цел да нападат фискалната надеждност на лейбъристите, атакувайки концепцията за спомагателните заеми, нужни за финансиране на обещанието.

BBC сподели, че почитан източник в офиса на сър Кийр Стармър е предложил £28 милиарда цифрата може въобще да не бъде достигната заради настоящото положение на обществените финанси.

Източник сподели също пред Telegraph, че осъществяването на фискалните правила на лейбъристите е по-важно от осъществяването на това заричане.

Правилата на партията включват заплащане на ежедневните разноски посредством данъчни приходи и понижаване на дълга като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР