Първоначално докторът смятал, че тя чака близнаци, но после се

...
Първоначално докторът смятал, че тя чака близнаци, но после се
Коментари Харесай

Александра Кинова Мислеше, Че Чака Близнаци. Видя Видеозона И Светът Й Се Преобърна! Ето Снимки!

Първоначално докторът считал, че тя чака близнаци, само че след това се поправил и й обяснил, че в действителност бебетата няма да са две, а три.

При последващите проучвания обаче станало ясно, че в утробата на Александра порастват четири бебета.

Но коремът на 23-годишната жена не спирал да пораства и след последния ултразвук на бял свят лъснала шокиращата истина: младата чехкиня била бременна с цели пет бебета.



Раждането минало без затруднения и Александра станала майка на четири момченца и едно момиченце. Младата жена родила с цезарово сечение.

Въпреки безпроблемното раждане, нещата в този ден не минали без спънки. Развълнуваният баща за малко да пропусне историческото събитие, тъй като имало проблем с влака, с който пътувал. За благополучие, съумял да стигне в точния момент до болничното заведение.



„ Плаках през целия път, тъй като бях убеден, че ще пропусна раждането на бебетата “, споделя той.

Това е първият случай, в който в жена в Чехия забременява по натурален път с петзнаци. По думите на ръководителя на пражкия Институт за грижа за майките и бебетата, всички деца са били изцяло здрави.

Дениел, Майкъл, Алекс, Мартин и Терезка порастват мощни и здрави. Вероятно това не е бил броят деца, които Антонин и Александра считали да имат, само че сигурно не съжаляват за петзнаците, които считат за същинска благословия.

Шансът да забременееш с пет деца едновременно е 1 на 47 милиона, а вероятността и петте бебета да се родят живи и здрави е още по-малка. Нищо чудно, че локалните медии дефинират случая им като същинско знамение!
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР