Първоначалните публични предлагания са упражнение за набиране на профили, както

...
Първоначалните публични предлагания са упражнение за набиране на профили, както
Коментари Харесай

Не, Reddit не е мем акция 

Първоначалните обществени предлагания са упражнение за набиране на профили, както и средства. Reddit се опита да завоюва бонус точки със своята общественост, като предложи на лоялни консуматори шанса да вземат участие в дълго чаканото в началото обществено предложение. Но ранното присъединяване на Redditor не подсигурява огромен набор от ангажирани вложители на дребно.

Reddit за първи път направи проекти да стане обществен през 2021 година Забавянето струваше скъпо. IPO цена от $34 на акция е забележителна стъпка надолу от $61,79 на акция, които Reddit употребява при предлагането на конвертируеми акции през септември 2021 година Акциите се покачиха с 38% в четвъртък, само че цената на личния капитал на Reddit към момента е под последната му оценка като частна компания.

В рамките на IPO уеб сайтът за обществени медии в Сан Франциско резервира 1,7 милиона споделяния за консуматори, другари и семейство на Reddit. Имаше условия. Потребителите трябваше да са основали сметки преди 1 януари 2024 година, тъй че не се позволява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР