Първоначалните предлагания на монети (ICO) се превръщат във все по-популярен

...
Първоначалните предлагания на монети (ICO) се превръщат във все по-популярен
Коментари Харесай

Tamadoge и Big Eyes инвеститорите се насочват към това ново AI крипто ICO

Първоначалните предлагания на монети (ICO) се трансформират във все по-популярен метод за вложителите да влязат в първите равнища на вълнуващи и евентуално сполучливи планове, основани на блокчейн.

С възхода на AI криптовалутите едно ICO притегля вниманието на вложителите, в това число на тези от Tamadoge и Big Eyes.

Новото ICO на криптовалута с изкуствен интелект: Avorak AI (AVRK)

Avorak AI е първата на пазара AI платформа, предлагаща усъвършенствани и лесни за потребление решения, които рационализират разнообразни промишлености. Avorak има за цел да дава услуги като 3D моделиране, правене на планове, автоматизирано редактиране на видео, основаване на изображения, основаване на текст, автоматизирано онлайн извършване на покупки, търговия с команден ред и други

Решенията на Avorak са неповторими и са създадени предвид на потребителите, които не са механически грамотни. Например ботът за търговия от команден ред на Avorak употребява некодови входни данни и може да автоматизира покупко-продажбите без значение от борсата или класа активи.

Токените AVRK служат като лична валута в екосистемата на Avorak, като играят основна роля в зареждането на платформата и достъпа до другите ѝ услуги и преимущества. Освен това токените AVRK могат да бъдат стейквани или търгувани, което дава на потребителите благоприятни условия за увеличение на облагите. С лимитирано предложение от единствено 40,000,000 токена, Avorak AI подсигурява недостиг, съпоставим с известните криптовалути като Биткойн, Лайткойн и Yearn.



Участието в ICO на Avorak предлага голям брой преимущества. Първоначалното предложение включва плъзгаща се канара за нарастване на цената и бонуси за токените. Започвайки от $0.06 за AVRK токен в първата фаза, ICO ще завърши с AVRK на цена от $1. Бонусите започнаха от 10% и ще завършат на 3%. По този метод вложителите, които придобият AVRK токени през ранните стадии, могат да се възползват доста от нарастването на цената в деня на пускане. Понастоящем, във фаза 6 от общо 8, в границите на ICO се продават токени на цена $0.235 с бонус от 5%.

Проекта е разпределил част от общото предложение на токени в три заключени стейкинг пула. Участниците в първичното предложение получават преимущество пред притежателите на токени на свободния пазар при влизане или излизане от тези стейкинг пулове, което им разрешава да усилят AVRK притежанията. Притежателите на AVRK от ICO имат и от предпочитан достъп до затвореното бета тестване на продукта.

Така те ще дават противоположна връзка, ще вземат участие в извършения за образование в дълбочина и ще изследват контрола на потребителския интерфейс преди другите консуматори. Ангажиментът на Avorak да възнаграждава участващите в ICO построява мощна общностна основа от притежатели на AVRK.

AI планът на Avorak показва своята отдаденост на сигурността и прозрачността, като организира одити със Solidproof, Cyberscope и Novos. Само за осем седмици ICO-то на Avorak е събрало над $2.5 милиона, като над 5,250 неповторими притежатели са взели присъединяване.

Освен това Avorak AI (AVRK) си обезпечи четири борсови листвания, което демонстрира позитивно пазарно сцепление. Предстоящото стартиране на бета-версията на Avorak в допълнение показва уговорката на екипа да следва пътната карта и да извършва обещанията си, което вдъхва убеденост в бъдещия триумф на плана. Анализаторите допускат, че Avorak AI (AVRK) има капацитет за забележителен напредък, като някои от тях спекулират за 100-кратно нарастване.

Tamadoge

Tamadoge (TAMA) се концентрира върху даването на опция на потребителите да основават и отглеждат свои лични виртуални домашни любимци. Проектът показа Tamaverse – метавселена, отдадена на екосистемата Tamadoge. Потребителите могат освен да се занимават със своите очарователни виртуални приятели, само че и да се любуват на редица интерактивни аркадни игри в границите на Tamaverse. Tamadoge (TAMA) завоюва доста внимание и притегли общественост от фенове на тамагочи и игри.

Big Eyes Coin

Big Eyes (BIG) е меме монета на тематика котки, която е съсредоточена върху построяването на общности и благотворителни дела. Имаше рецензии от страна на разнообразни крипто наблюдаващи към предварителната продажба на Big Eyes.

Притесненията и полемиките идват вследствие на закъсненията при приключването на продажбата на токена, обхващаща просторен интервал от 10 месеца – от август 2022 година до юни 2023 година Анализаторите също по този начин допускат, че 100-кратното придвижване на цената може да е нереалистично за Big Eyes, защото това значи, че тя ще преобърне Dogecoin (DOGE) по пазарна капитализация.

Въпреки това манията по Pepe сподели капацитета на новите мемори монети да се покачат доста. Дали обаче Big Eyes е една от тях, следва да разберем.

Намерете повече информация за Avorak AI и нейното ICO тук:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР