Първоначалните подозрения на ветеринарите, че ушите на кучето са отрязани

...
Първоначалните подозрения на ветеринарите, че ушите на кучето са отрязани
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинения на двама тийнейджъри за жестокостта към Фейт

Първоначалните съмнения на ветеринарите, че ушите на кучето са отрязани с лозарска ножица, са опровергани

Двама младежи - на 14 и 17 години, са с обвинявания за зверско посягане против животно. Преди дни ви разказахме за Фейт - куче на няколко месеца, което беше открито с отрязани уши. По информация на прокуратурата похищението е осъществено с макетен нож.

А.С. и П.С. са арестувани за до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор. По неофициална информация единият от арестуваните има предходни прегрешения.

Ако бъдат приети за отговорни, младежите може да получат наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1 до 3 години и санкция в размер от 2000 до 5000 лв..

Хората, разкрили кучето, са подали сигнал в 1 районно управление (на МВР) в София. Те са от организация за протекция на животните и сами са намерили причинителите. Часове по-късно те са арестувани.

Според Сузана Мустафи от съдружие " Респект към животните " първичните съмнения на ветеринарите, че ушите на кучето са отрязани с лозарска ножица, са опровергани.

“Искаме хората, които са предизвикали това на животното, да си понесат следствията и да поемат отговорност ”, съобщи Мустафи, съобщи.

Фейт се лекува в клиника в Стара Загора. Вече е излязла от шоковото положение. " Чувства се доста по-добре. Вече целува всички наред. Много благо кученце е ”, сподели още дамата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР