Първоначалните и неотложни действия са докладвани на Окръжна прокуратура -

...
Първоначалните и неотложни действия са докладвани на Окръжна прокуратура -
Коментари Харесай

Извънредно Съобщение От Прокуратурата За Смъртта На Сина На Ивайло Московски: Престъпление По Чл.122 Ал.1 Нк Причинено От

Първоначалните и неотложни дейности са докладвани на Окръжна прокуратура - София, под чието наблюдаване е почнало и се води досъдебното произвеждане. В хода на следствието са осъществени пет огледа на местопрестъпление, разпитани са седем очевидци, направена е съдебномедицинска експертиза на мъртвец, изискана е информация от „ КАТ-ПП “ при ОД Министерство на вътрешните работи София, предоставени са ОИМ.

По делото следва да бъдат разпитани огромен брой очевидци и да бъдат назначени голям брой правосъдни експертизи и други дейности по следствието, част от които изискват и характерни познания за разрешителния режим и разпоредбите за прилагане на моторни шейни.

По предложение на административния началник на Окръжна прокуратура – София и наблюдаващия прокурор, с разпореждане на основния прокурор от през днешния ден - 07.02.2018 година, следствието по делото е предоставено на Национална следствена работа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР