Първоначалните данни на белгийската полиция по случая с починалия българин

...
Първоначалните данни на белгийската полиция по случая с починалия българин
Коментари Харесай

Нови разкрития за починалия в Брюксел българин - първоначалните данни сочат самоубийство

Първоначалните данни на белгийската полиция по случая с умрелия българин в Брюксел сочат самоубийство. Това заяви бТВ, като се базира на данни от посолството ни в Белгия.

``
реклама

От там допълниха, че оказват цялостно подпомагане на околните. Смъртта на 36-годишния Искрен Йорданов от Русе е настъпила на 17 септември.

„ Искрен е имал близка белгийка. Опитахме да се свържем с нея, само че никакъв триумф. Надявам се федералните управляващи да ни обяснят и дадат подробна информация, за което сме създали питане ”, сподели Малин Месалски, завеждащ консулска работа към посолството в Брюксел.

Припомняме, че мъжът бе открит мъртъв в гаража на китайското посолство в Брюксел. Той е отпътувал за Белгия при другарка на 13 септември. Два дни по-късно приказва с майка си по телефона за последно, след което повече връзка с него няма.

На 20 септември фамилията в Русе е потърсено от полицията, с цел да ги уведомят, че Искрен е умрял в Брюксел на територията на китайското посолство.

Информацията до българските управляващи е подадена от Интерпол.

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Ком
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР