Първоначалната глоба за нарушилите на новите ограничителни мерки във Великобритания

...
Първоначалната глоба за нарушилите на новите ограничителни мерки във Великобритания
Коментари Харесай

Солени глоби за нарушителите по време на локдауна във Великобритания

 Първоначалната санкция за нарушилите на новите ограничаващи ограничения във Англия е 200 паунда. При второ нарушение санкцията може да стигне до 6400 паунда.

В понеделник Борис Джонсън разгласи нов народен локдаун, като жителите са инструктирани да останат вкъщи, както направиха по време на първия локдаун през март. Хората могат да излизат на открито единствено по належащи аргументи. Училищата и университетите минават на отдалечено образование от през днешния ден. Отворени остават единствено детските градини.

Много от англичаните са заети сега да се записват на уеб сайтове за доставка на храна. " Оказа се, че има опашка от чакащи и регистрацията става доста мъчно ", съобщи кореспондентът на NOVA от Лондон Павлина Трифонова. По думите й към 1,5 милиона души ще разчитат на доставките на храна за у дома седмично. 

Като цяло хората на Острова са много комплицирани, само че подхождат в възприятие за комизъм към обстановката, както е видно по колажите, залели обществените мрежи.

Очаква се доста от самолетните компании да прекратят полетите си до Англия. Вече част от сънародниците ни се оплакаха, че полетите им за връщане от България към Англия са анулирани.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР