Първоначалната дата на щастливото събитие била 24 февруари, но се

...
Първоначалната дата на щастливото събитие била 24 февруари, но се
Коментари Харесай

Преслава обърка плановете на Софка и Гринго за сватбата

Първоначалната дата на щастливото събитие била 24 февруари, само че се наложило да трансформират проектите и я изместили за 24 март.

Промяната се наложила поради задължения на техните кумове попфолк певицата Преслава и мъжът й Павел.

Добросърдечната Софка е подготвена на всичко, даже и да промени датата на сватбата си, единствено и единствено да угоди на обичаната си другарка и колежка, която е и нейна годеница за кумица.

Софчето е подготвена към този момент с булчинската си рокля, която била цялата обсипана с блестящи камъни, удостовери самата тя.

Роклята е дело на дизайнерката София Борисова, която е подготвила и втори тоалет на булката за огромното събитие.

Покани са раздадени и разпратени на най-малко 400-500 индивида.

Но всеки ден телефоните и на двамата младоженци прегрявали от позвънявания на техни близки и не толкоз близки другари, сътрудници, познати и родственици, които ги подпитвали дали не са и те поканени на обилното празненство.

Първоначално Софи е споделила на Гринго, къде на смешка, къде в действителност, да създадат сватбата в Арена Армеец и по този начин изрично ще съберат огромните си роди и всичките си другари, които наброявали 3-4 хиляди души.

В края на краищата двамат стопират избора си на вървежен столичен ресторант. Софи чака с неспокойствие синът й Лоренцо да я поздрави на сватбата с негова ария.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР