Първомай. Благодарение на европейската солидарност и добрата работа на кмета

...
Първомай. Благодарение на европейската солидарност и добрата работа на кмета
Коментари Харесай

Европейски избори 2019 г.: Кандидатът за евродепутат Младен Шишков в Първомай: Само с помощта на ЕС можем да постигнем по-висок стандарт на живот в България

Първомай. " Благодарение на европейската взаимност и положителната работа на кмета и екипа му, в Първомай са усвоени над 61 милиона лв., несъмнено не и без помощта на държавното управление на Бойко Борисов. Това са пари за канализация, за реорганизация на водопреносната мрежа, за реновиране на улици, за възстановяване на просветителната инфраструктура в детски градини и учебни заведения. Всички тези пари са вложени тук, с цел да подобрят живота на първомайци. За да продължи реализацията на плануваните от кмета планове обаче би трябвало да гласуваме мъдро на 26-ти май. За тези, които знаят по какъв начин да пазят ползите на българските жители в Европа, за тима на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили с номер 12 в бюлетината ". Това прикани в Първомай претендентът за европейски народен представител Младен Шишков. Там той се срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ в залата на регионалната администрация, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . С него бяха регионалният координатор на ГЕРБ - Пловдив област Георги Мараджиев, общинският началник Катя Попова, ръководителят на Съюз на демократичните сили в Първомай Илия Ганчев, както и кметът на Първомай Ангел Папазов.
„ Помощта от Европа е значима, с цел да изравним стандартите, както виждате към този момент има направени крачки в тази посока от претендентът за евродепутат Емил Радев. Той поде битка против двойните стандарти за храните. Това е единствено първата стъпка. Помощта от еврофондовете е нужна за по-доброто развиване на България. С тези пари успяхме да наваксаме изоставането в построяването и обновяването на пътната инфраструктура “, сподели още Шишков. Той добави, че през новия програмен интервал страната ни ще разполага с рекорден бюджет от 18 милиарда лв., с помощта на претендента за евродепутат Андрей Новаков. „ Парите ще стигнат и до най-бедните региони, увери претендентът за евродепутат.
„ Изобрите за Европарламент са избори за бъдещето на България, сподели регионалният координатор Георги Мараджев. Ако ги загубим, ще се върнем години обратно. Нека с избора си на 26 май да помогнем страната да продължи своето устойчиво развиване, дано продължи икономическия напредък, прикани и Мараджиев.
Кметът на Първомай Ангел Папазов също означи, че общината се развива с помощта на парите от страната и тези от европейските фондове. Той посочи ползотворното си съдействие с държавното управление на Бойко Борисов и обстоятелството, че общината е употребила всички благоприятни условия, които дават европейските стратегии, с цел да финансира избрани действия по възстановяване средата на живот.
„ Предизборната акция стартира под знака на кавги, само че ние не трябва да се поддаваме на тези провокации, а би трябвало да убедим хората в направеното от ГЕРБ и нейните евродепутати. В Европарламента би трябвало да отидат готови хора, които знаят по какъв начин да пазят българските ползи и по какъв начин да градят мостове. Нека с избора си на 26 май не позволим на тези, които разрушават и унищожават още веднъж да бъдат на власт. Нека бъдем обединени и дружно да реализираме по-добро бъдеще за България и за Първомай, прикани по време на срещата Илия Ганчев от Съюз на демократичните сили.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР