Първокласната грижа за красотата на дамите у нас не се

...
Първокласната грижа за красотата на дамите у нас не се
Коментари Харесай

Качество на естетичните процедури без компромис

Първокласната грижа за хубостта на дамите у нас не се лимитира до територията на София.

От 2006 година в град Търговище фунционира Център по хармония, където процедурите се правят от висококвалифициран екип с първокласна козметика и инсталация от най-голям клас.

Тук първокласната конюнктура среща изключителния професионализъм и гостоприемното отношение, постоянно отворени порти, ежедневни съвещания и демонстрации, благодарение на които се игражда доверие и се подсигурява високата оценка на клиентите.

Центърът по хармония си партнира с Venus Concept, а измежду предлаганите процедури са лечения с  (Венус Легаси) – уред номер едно в битката с целулита и отпуснатата кажа, ( Венус Велосити) – най-бързият и неусетен уред за лазерна епилация, – ( Венус Вива) –  уникалната процедура за изтриване на белези и стрии и подмладяване на кожата, – Интрасютикълс – безиглената мезотерапия, известна в Холивуд, HydraFacial MD, COOLTECH, LPG Mobilift, LPG Lipo M6, Високо натоварен лазер BTL, Гунафореза, Масажи, Фризьор, Маникюр и педикюр, Power Plate.

 Качество на естетичните процедури без компромис

В центъра разполагаем на клиентите са лекар кожен лекар, двама козметик експерта, маникюрист, коафьор, трима кинезитерапевта и фитнес инструктор.

Създателите на Центъра по хармония дефинират като своя задача освен осъществяването на висококачествена услуга, само че и образоването на клиентите. Тук всеки може да беседва с експертите за действието на апаратите и резултата от процедурите, за това каква периодичност е нужна за реализиране и поддържане на оптимални резултати, както и да получи съвет най-хубавата ежемесечна beauty стратегия за себе си.

Ежедневно образоваме и осведомяваме нашите клиенти, с цел да ги предпазим да не се трансфорат в “жертви ” на гаражните козметици, които оферират процедури с несертифицирани апарати, споделят от Център по хармония – Търговище. Нещо, зад което заставаме и молим всяка жена да следва своя блян за хубост с отговорност към здравето си!

 Качество на естетичните процедури без компромис

В изключителната атмосфера и безкомпромисното качество на услугите, сте добре пристигнали да се уверите персонално.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР