Първоаприлските шеги могат да бъдат много забавни, но и... вбесяващи.

...
Първоаприлските шеги могат да бъдат много забавни, но и... вбесяващи.
Коментари Харесай

Как се шегуват знаменитостите на 1 април

Първоаприлските смешки могат да бъдат доста занимателни, само че и... вбесяващи.

Някои от добре познатите ни звезди се възползваха от деня, с цел да се пошегуват със своите почитатели. Шегите включват трагични нови прически, подправени бременности или оповестяването на нови кино планове.

Ето част от звездите, създали си положителни първоаприлски смешки:

Джъстин Бийбър

На 1 април 2019 Джъстин Бийбър качи фотография в своя Instagram акаунт на тогавашната си другарка и настояща брачна половинка Хейли Болдуин (сега Бийбър), на която се виждаше по какъв начин тя лежи в родилна стая. Около час след публикуването на фотографията Джъстин призна, че тя е подправена. Той се извини, откакто се сблъска с отрицателните реакции на хората, смятащи, че качването на такава фотография е грубо към тези, които имат проблеми с плодовитостта.

Лили Колинс

На 1 април 2019 друга звезда също се пошегува, че е бременна. Това е актрисата Лили Колинс, която качи своя фотография в Instagram акаунта си, на която се вижда по какъв начин тя има подут стомах. Феновете ѝ обаче я разкриха. Те написаха в мнения, че това е част от реквизита от кино лентата „ С обич, Роузи “ от 2014 година

Марк Ръфало

25 days until! Ask and you shall receive. Here’s a spoiler!
— Mark Ruffalo (@MarkRuffalo)
На 1 април 2019 артистът Марк Ръфало показа в своя Twitter акаунт подправен спойлер за кино лентата „ Отмъстителите: Краят “.

Том Брейди

I'm retiring. In my spare time, I'll be tweeting
— Tom Brady (@TomBrady)
"Пенсионирам се. В свободното си време ще туитвам ", написа спортистът.

Джиджи Хадид

На 1 април 2017 година Джиджи Хадид показа селфи в своя Instagram aкаунт, на което се вижда по какъв начин тя е с къса руса коса. Малко по-късно тя сподели на почитателите си, че това в действителност е смешка, а косата ѝ е към момента дълга.

Майкъл Фелпс

Some dreams/goals you just can't get rid of...been doing a lot of thinking n I've decided that I'm going 2 make another comeback!
— Michael Phelps (@MichaelPhelps)
На 1 април 2017 година американският плувец Майкъл Фелпс написа в своя Twitter акаунт: "[Има] някои мечти/цели, от които просто не можете да се отървете... доста мислех и взех решение, че се завръщам! #tokyo2020
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР