Първо, защото ги мързи. Мързи ги, та ги боли. Не

...
Първо, защото ги мързи. Мързи ги, та ги боли. Не
Коментари Харесай

Защо джендърмерията изяде боя?

Първо, тъй като ги мързи. Мързи ги, та ги боли. Не им се работи, макар положителните пари, които получават. Свикнали са да нямат опозиция против себе си, а това към този момент не е по този начин. Хич не е по този начин. И в този момент са комплицирани от това, че някой може да работи с цялото си сърце за една идея, без да има възнаграждение и освен това да го прави уверено и за дълго време. Това принуждава джендърмеристите да работят доста повече за същите пари както до момента, а това очевидно не им работи вдъхновяващо. Мързи ги, както към този момент отбелязахме.

Това разяснява за уеб страницата „ Епицентър “ Александър Урумов.

Второ, господарите им са позволили тежки неточности в кастинга на джендърмеристите. Тези хора са извънредно дезориентирани и духовно комплицирани по принцип, а в напечена обстановка като сегашната изцяло губят хладнокръвие. Единственото, в което ги бива е да ръсят обиди и измислици, което е извънредно неефективно, защото не печели никаква социална поддръжка. Хората по принцип са подозрителни към тях, а какво остава в тази „ истанбулска “ атака, в която изцяло паднаха така и така нелепите им маски. Така че шефовете на „ джендърмерията “ да си създадат сметката отсега нататък дали въобще си коства да се разчита на такива шматки. Пари напразно. Вярно, тези пари са или откраднати от нашия народен бюджет под формата на планове, или са от финансови спекулации и измами, т.е. – откраднати са от други национални бюджети. Така че - откъдето пристигнало, там отишло. Но въпреки всичко – никой не е благополучен да си хвърля парите напразно, даже и когато са откраднати.

Трето, нямат рационални причини в борбата. Никакви. Как да обяснят на хората, че ще изкоренят традициите и по този начин ще изчезне насилието. Че нали от такива изкоренявания на традициите я докарахме дотук?! Целият 20 век все изкоренявахме – първо комунизмът изкорени капитализма, след това капитализмът пристигна да си го върне на комунизма, и най-после стана ето тъкмо тази гозба с грозде. Какъвто им беше комунизмът, подобен им е и капитализмът. И на всичкото това от горната страна, тъкмо в този момент се появиха някакви джендъри и шулцове, дето отново ще изкореняват! Ми то никакъв корен не остана в тая нашата страна! Това си споделят хората. И джендърите копче не могат да им кажат, тъй като хората са си прави. А джендърите са си криви. И то доста, доста криви! Приличат на магьосници, на които към този момент не им работи магията. Не че преди им е работила, само че просто никой не е обръщал внимание. Но това време свърши. Както наподобява, дефинитивно.

Четвърто, прозрачността им работи доста зле, светлината ги тормози неимоверно. Колкото повече ги осветяват, толкоз по-зле се усещат. Накрая ще вземат да се вкаменят, като тролове от „ Властелинът на пръстените “. Да се тормозят от прозрачността тъкмо тези, които непрестанно приказват за бистрота, та и непрестанно планове вършат, и ненаситно бозаят от по няколко гърди? Да се паникьосват от светлината тъкмо тези, които непрекъснато баят за неприкритост и ломотят срещу задкулисието? Какво не е наред?! Ами не, всичко си е наред. Просто са лицемери. Говорят едно, вършат друго. Крадат по табиет, лъжат инстинктивно. Джендърмерия. Дежурни шамани на всяка токсична идеология, която си заплаща за услугите им.

Между другото, ще бъдат ли по този начин нежни и положителни множеството от тях да заявяват своя обществен спор на ползи? Би могло да звучи по този начин: „ Аз съм продуцент в известно тв реалити и съм безжалостен педераст. Поради това измежду участниците в това тв реалити постоянно има гей, лесбийка или транссексуален, или техни родственици, които адвокатстват на ЛГБТИ-интересите. “ И по този начин нататък, образци има доста.

Ще дочакаме ли да излязат и да си кажат - това е въпросът.

Пето, липса на креативност и осведоменост. Харизмата им е на депресарското равнище на фрустриран брюкселски чиновник-язваджия. Нямат нито едно спечелило благосклонности тв присъединяване, нито един впечатляващ тематичен разбор до този миг. Опитите да компенсират интелектуалният си недостиг със завист, обиди и отживял ПР им носят противоположен резултат. Съвсем противоположен. Обратността е естествено положение при тях, несъмнено, само че не им прави никаква работа. Не че страдаме от това, просто го означаваме. Както означаваме и фактът, че тъкмо това интелектуално изтощение в жанр „ Дойче-веле “ е в същото време и най-претенциозно. Комплекс на тежък егоизъм. В последна сметка, скучно. Не става нито за четене, нито за слушане.

Шесто, цялостно неявяване на вътрешна увереност, която заменят с прояви на нервност и ненавист. Защото единствената им идея е личната им кариера. И не са подготвени да я изгубят никога! А кариерата освен е много стеснен блян, а в техният случай точно тя е все по-заплашена! Защото против тези индоктринирани джендърмеристи са се изправили в отбрана на децата си задоволително решителни хора, за които залогът е доста повече от пари и кариера! И явно в своята увереност са подготвени да отидат доста по-далеч от съперниците си.

Седмо, тъй като потеглиха против основата, против фундамента на творението! И презряха обстоятелството, че има един безграничен и всесилен Творец, Който е задоволително мощен да отбрани своето създание.

Е, какво тогава да създадат джендърмеристите? Да отидат да се оплачат на господарите си?! И какво ще реализиран? Единствено домашно принуждение, нищо друго. Като един локален псе от европейско значение, който първо го изпратиха тук, след което небрежно си потегли, след това господарите му там го нахокаха и отново го изпратиха назад тук, тъй като другояче не можело да има втори мандат.

Немили-недраги в джендърски вид /да ни елементарни Господ, че използваме такава литературна илюстрация/.

И по какъв начин тогава може да се разчита на тези клети джендърмери?

Мъчат и господарите си, мъчат и себе си, мъчат и нас.

Това е ситуацията, „ истанбулско “ е ситуацията.

Ето по тази причина джендърмерията изяде този здрав пердах и ето по тази причина ще яде пердах и отсега нататък.

Защото това не е краят, това е началото!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР