Първо загряваме в един тиган зехтина и в него поставяме

...
Първо загряваме в един тиган зехтина и в него поставяме
Коментари Харесай

Това Е Любимата Гозба На Испания! Гъбите Са Толкова Ароматни, Но Вижте Тайната Съставка! Видео

Първо загряваме в един тиган зехтина и в него слагаме нарязаните на четвъртинки гъби, с цел да ги запържим. Запържването трае няколко минутки, като през това време добре ги разбъркваме.

След това прибавяме към тях чесъна, който сме наситнили доста или пресовали и лимоновия сок. Овкусяваме ги със солта и черния пипер. Пържим ги още няколко минути като продължаваме да бъркаме.

Щом към този момент са подготвени, може да настържем малко кашкавал от горната страна им, защото по този начин стават още по-вкусни. Сервираме гъбите още топли и по избор поръсени с магданоз.

Всеки е правил гъби, само че концепция си нямате каква вкусотия стават, когато към тях е прибавен чесън и лимонен сок. Просто са прелестни – стават и за настрана хранене, тъй като са доста засищащи, и за съвършена гарнитура към всяко ядене.

А за какво не и изумително мезе – знаете, че гъбите пасват на съвсем всички напитки. Затова да не губим време, а да се залавяме с приготвянето им, което става тъкмо за толкоз време, колкото ви посочихме – цифром и словом двадесет минути.

Да ви е доста сладко и добър вкус на вас и цялото ви семейство!

/topactualno.com
Tags: ОЩЕ ТОП РЕЦЕПТИДЕЛИКАТЕСИВКУСНО
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР