Първо трябва да си нарежем месото на по-едри хапки и

...
Първо трябва да си нарежем месото на по-едри хапки и
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Колко Крехко Става Свинското С Тази Лесна Рецепта! Ето Магическата Съставка!

Първо би трябвало да си нарежем месото на по-едри хапки и да го поръсим със солта, чубрицата и черния пипер. Овалваме го хубаво в подправките, с цел да полепнат добре на всички места, а след това го оставяме встрани, с цел да престои за към половин час.

Взимаме една тенджера от йенаглас и на дъното й слагаме няколко резена масло, върху което нареждаме месото – по този начин, че да е компактно. Отгоре отново слагаме няколко резена масло, следват филийки с топено сирене и отново повтаряме реденето до свършването на продуктите.

Гъбите ги слагаме или най-отгоре, или също ги редим на пластове, измежду месото и топеното сирене. Разбиваме най-после брашното с киселото мляко и малко сол, като с тази примес заливаме месото в тенджерката. За похлупак отново слагаме малко масълце от горната страна и го похлупваме с похлупак, написа topactualno.com.

Заедно с капака, тази вкусотия би трябвало да се пече на към 180 градуса температура за близо 45 минути или, до момента в който видите, че към този момент е станало напълно готово. За задачата сосът би трябвало да е станал компактен и еднообразен.

Много вкусно става свинското месо, направено по тази рецепта, тъй като самото месо добива неповторима чупливост и вкусен усет. Няма метод да не ви хареса.

Пожелаваме ви добър вкус и да ви е доста вкусно на всички!
Tags: ОЩЕ ТОП РЕЦЕПТИДЕЛИКАТЕСИВКУСНО
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР