Първо ще направя така, че Великобритания да заработи отново. Имам

...
Първо ще направя така, че Великобритания да заработи отново. Имам
Коментари Харесай

Новият британски премиер обеща да „избяга от бурята“ на икономическата криза и да възстанови страната

„ Първо ще направя по този начин, че Англия да проработи още веднъж. Имам самоуверен проект, който да ускори стопанската система посредством понижаване на налозите и промени. Ще понижа налозите, с цел да възнаградя трудолюбието, което ще разреши и на бизнеса и вложенията да порастват. Мисията на моята промяна е Англия да работи, гради и просперира “, съобщи тя.

 

Минути след прекъсването на изсипалия се над Лондон пороен дъжд и пред събралите се пред публични вход на „ Даунинг Стрийт “ 10, Тръс даде обещание да се оправи с непостижимите сметки за сила, като пое ангажимент да предприеме дейности за това още през тази седмица: „ Ще се погрижим за това хората да не се сблъскват с непостижимите сметки за сила. Ще се погрижим за това да бъдат издигнати лечебни заведения и пътища. Ще се оправя с енергийната рецесия, провокирана от войната на Путин. Тази седмица ще подхваща дейности, с цел да се оправя със сметките за сила и да подсигуря нашите бъдещи енергийни доставки “.

 

Тръс разгласи и желанията си за здравна промяна, като собствен трети приоритет: „ На трето място ще се погрижа хората да могат да си записват без проблем часове при лекаря и да получат здравните услуги, от които се нуждаят. Ще стабилизираме нашите здравни услуги. Като подчертаваме върху стопанската система, енергетиката и здравните услуги ще подсигурим на страната ни пътя за дълготраен триумф “.

 

По-рано 47-годишната някогашна министърка на външните работи, която е и  четвъртия министър председател от Консервативната партия за последните шест години, пое властта след не напълно обичайната гала, провела се отвън Бъкингамския замък.

 

Тя получи утвърждението на Елизабет Втора, която ѝ разпореди сформиране на държавно управление. Заради проблемите с напредването на кралицата ритуалът се състоя в имението й Балморал в Шотландия, където Борис Джонсън подаде оставка след 1 139 дни на поста, а Лиз Тръс бе назначена.

 

Предстои новият министър председател на Англия да разгласи и министрите си в държавното управление.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР