Първо се вижда огромен, 10-метров син кон с вдигнати във

...
Първо се вижда огромен, 10-метров син кон с вдигнати във
Коментари Харесай

Особеностите на летището в Денвър и връзката му със световните конспирации

Първо се вижда голям, 10-метров наследник кон с вдигнати във въздуха предни копита. Цялата конструкция на мустанга излъчва мощност - от обрисуваните вени по торса му, през свръх мускулестите му крайници, до красноречиво завършените му полови органи. През нощта очите му светят в алено, което го прави още по-плашещ. Асоциациите с конниците на Апокалипсиса са неизбежни.

Оказва се обаче, че яркосиният кон пред относително новото летище на Денвър не е единствената му специфичност, която подухва мисли за края на света, илюминати и международни конспирации.

Покрай въпросното летище витаят доста теории, коя от коя - по-откачени. А структурата и интериора на оборудването не се стараят изключително да ги оправдаят, в противен случай, единствено удостоверяват откачените догатки.

Фигурата на пистите за политане зад към този момент упоменатия кон съмнително доста припомнят на свастика, из коридорите на летището има злокобни на тип гаргойли. " Черешката на тортата " са четири стенописа, които в епоха, в която от ден на ден се приказва за Трета международна война, напряко смразяват кръвта.

Всеки, който е минавал през новото летище на Денвър, е безапелационен - там има нещо необичайно.


Синият мустанг пред летището

Съоръжението е отворено за употреба през 1995-а и още тогава провокира повече въпросителни, в сравнение с похвали. Американският град към този момент има добре функциониращо летище, покрай новопостроеното.

Освен това новата аерогара е по-скъпа от плануваното - бюджетът е надхвърлен с над 2 милиарда $. Още тогава мнозина са на мнение, че летището ще е заслон за нещо по-голямо.

С течение на времето и не без мотив тайните теории напряко избуяват.

От сателитните фотоси пистите за политане наподобяват на погрешно нарисувана свастика. Формата обаче мъчно може да бъде сбъркана.

Инженерите и архитектите са безапелационни, че това е най-хубавият дизайн за аерогарата - по този начин самолетите могат да изхвърчат по едно и също време без нужда от изчакване. Освен това към тях елементарно могат да бъдат добавени спомагателни трасета, които редом следват към този момент издигнатите.


Летището в Денвър от въздуха

Синият кон, изработен от фибростъкло, е много по-противоречив. Мнозина го назовават Blucifer - Синия Луцифер. Освен че наподобява кръвожадно, скулптурата очевидно в действителност е такава - тя убива основателя си. Артистът Луис Хименез рисува вени по тялото на мустанга, когато детайл от главата пада върху него.
Някои от жителите на Денвър оправдават съществуването на коня с локалния тим - Denver Broncos, чийто амулет е разгневен мустанг.

За множеството пасажери той е или загадъчен, или напряко плашещ, единствено че навътре в летището ги чакат още по-странни " находки ".

Паметна плоча със признака на масоните подхранва тезите, че летището е щабквартира на Ордена на масоните/ илюминатите. Датата на камъка е 19 март, 1994-а - датата, на която е стартират градежът на летището. Дотук нищо чак толкоз неизмеримо. Но посланието гласи, че под плочата се крие обръщение за хората от 2094-а. Кой изпраща послания за 100 години напред през летища?

Плочата е направена от " Комисията на летищата на Новия свят ". Само че такава комисия публично не съществува, а почитателите на заговорите считат, че фразата се отнася до новия международен ред, който ще бъде открит след Апокалипсиса.


Плочата на летището със наследство за бъдещето

Секторът, в който пасажерите чакат багажа си, е следен от гаргойли, които излизат от куфари. Гаргойлите са готически статуи, най-често употребявани за водоливници.

Имат малък растеж и демонични лица, предопределени са да плашат и по едно и също време с това да защищават с уродливия си тип. Може и да бдят над багажа, само че като цяло наподобяват застрашително, а и са необикновена панорама за летище.

Две от в действителност най-необичайните неща в тази част на Денвър са стенописите на летището и подземната комплицирана система от тунели.

Стенописите са дело на Лео Тангума, високи са малко под 9 метра и публично се споделят " Децата на света мечтаят за мир ". Извън трогателното заглавие и зад видимо ослепително шарената комбинация се вижда отблъскващ сюжет.

Предполага се, че действието стартира от боец в сходна на SS-овска униформа с автомат и меч в двете ръце. Под него има убити деца, белият гълъб на мира също лежи грохнал. Върволица от вдовици плачат към боеца.

Следва сцена, в която деца от разнообразни раси погребват хора и животни. В един сегмент от стенописа момиче държи календара на Маите, който планува края на света, само че и неговото възобновление.

Ренесансът на човечеството се случва в предпоследната част от творбата, в която деца от всички народи държат надписи с думата " Мир " на разнообразни езици, а боецът лежи погубен в краката им. На последната, четвърта стена, се ражда пъстрото цвете на мира.



Преразказан, сюжетът на стенописа на Тангума звучи много оптимистично. На процедура наподобява като че ли преразказва отблъскващ геноцид.

Конспираторите от своя стана считат, че художникът образно демонстрира по какъв начин ще бъде натрапен новия международен ред - с всеобщи избивания, от които ще пострадат и хора, и природа. Последният стенна живопис е озаглавен " Градината на земята " - междурасов и пъстър парадайс, в който обаче най-вероятно индивидите ще са надалеч по-малко.

Тайните на летището на Денвър надалеч не са единствено на наземно равнище. Сложната система от тунели под него също повдига доста въпроси. За тях има догатки, че са усъвършенствани трасета до дълбоки подземни бункери, направени да приютят определените в Деня на страшния съд.

Работници, наети по време на градежа на аерогарата, свидетелстват за тунели, които видимо водят до на никое място или свършват със залостени солидни порти. Тази мрежа е допълнена от проводници за самолетно гориво и шест складове с потенциал от по 65 хиляди барела.

Количеството е огромно за нормално обществено летище. Едно от най-големите летища в света - това в Дамам, Саудитска Арабия - складира с 40% по-малко самолетно гориво.

Повечето тунели са добре еликтрифицирани и има положен релсов път. Официалната версия е, че системата е трябвало да служи за превозването на багажа през другите точки на летището, само че макар колосалния бюджет - тя не е проработила ефикасно.

А съгласно управляващите в Денвър и управата на летището всички тайни теории за оборудването са цялостни измислици. Според тях би било извънредно неуместно да скриеш нещо на място, през което минават 60 млн. души годишно...

Източник: webcafe.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР