Първо се подценяват нарочно приходите, после се надценяват нарочно разходите,

...
Първо се подценяват нарочно приходите, после се надценяват нарочно разходите,
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Инвеститорите не идват, защото нямат гаранции за парите си

Първо се подценяват преднамерено приходите, след това се надценяват преднамерено разноските, с цел да има недостиг 1-2%. Разходите освен са надценени, само че и финансовите разноски не се получават и по този начин постоянно се получава остатък. Той се харчи безотговорно от Парламента. Добре,че тази година купихме едни самолети. Това съобщи финансовият специалист Мика Зайкова в ефира на Българска национална телевизия, написа Novini.bg.

``
реклама

Според икономиста Стоян Панчев ангро да се усилват заплати без да има промени е единствено предизборно.

Зайкова съобщи, че всяка година парите в НЗОК се качват. " Въпреки това освен не стигат, ами и лечебните заведения единствено затъват. Частните лечебни заведения употребяват най-скъпите пътеки и източват НЗОК. Те лечебни заведения би трябвало да се задължат да имат Спешни отделения, а не всички пациенти да се насочват към държавните затъващи лечебни заведения ", безапелационна бе тя.

" Идва икономическа рецесия, а нашето държавно управление харчи без да основава буфери. Правителството не е готово за тази криза, разяснява още икономиста Стоян Панчев. По думите му остатъците, които остават, би трябвало да отиват във фискалния запас, а не да се харчат безотговорно.

Зайкова е безапелационна, че вложители не идват, тъй като нямат гаранции за парите си. " Тука е най-голямата корупция ", счита още тя.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР