Първо се напи, после катастрофира и последваха куп лъжи 24-годишен

...
Първо се напи, после катастрофира и последваха куп лъжи 24-годишен
Коментари Харесай

Милчо от Бургас спретна екшън на полицаите! Сам си създаде капан и се хвана в него

Първо се напи, след това катастрофира и последваха куп неистини

24-годишен бургазлия, направил две закононарушения в границите на половин час, се опита да излъже полицията и да заобиколи закона, само че не съумя, а самичък попадна в клопката си. Екшънът се разиграл в първите часове в събота против неделя в кв. Горно Езерово, научи Флагман.бг.

Това е Милчо Кавръков от квартала, научи Флагман.бг. Младежът се напил до безсрамие, качил се в лекия си автомобил „ Форд Фокус “, само че съумял да стигне единствено до разклона отвън обитаемото място. Там аварирал в канавката. За да не го заловен обаче, той спретнал номер на полицията. Свалил номерата на колата, след което се обадил на тел. 112, с цел да заяви за аварирал автомобил, зарязан в канавка. Милчо обаче се показал за брат си Никола.

Отишлите на място полицейски чиновници на място откриват колата, само че не и него. По регистрационните номера схващат кой е притежателят, отиват до дома му, само че и там не го откриват. Милчо не отговарял и на телефонните им позвънявания. Униформените се връщат в Четвърто РУ-Бургас, обаждат се по централата, с цел да оповестят, че нямат връзка със притежателя на автомобила. През това време обаче получава се втори сигнал. Този път Милчо звъни от персоналния си номер и се показва. Подава тъжба, че му е открадната колата. След като дава цялостно изложение на Форда, ченгетата вършат връзка с двата случая. 

Този път служителите на реда съумяват да го открият. При разпита Милчо си признава всичко и се оправдава с това, че измислил всичките истории, с цел да не го заловен в нарушаване – пийнал зад кормилото и да не му лишават лекия автомобил. А регистрационните табели е предал на собствен приятел. Всички лица са открити, призовани в Четвърто Районно ръководство – Бургас и разпитани в качеството на очевидци.

Регистрационните табели на автомобила са предадени с протокол за непринудено предаване. Работата по случая продължава от чиновници на Четвърто Районно ръководство – Бургас.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР