Първо РПУ Пловдив охранява черешовите масиви в Община Родопи по

...
Първо РПУ Пловдив охранява черешовите масиви в Община Родопи по
Коментари Харесай

Полиция пази черешовата реколта в Родопи

Първо РПУ Пловдив охранява черешовите масиви в Община Родопи по време на акцията по прибиране на селскостопанската продукция.

През миналата седмица се организира разяснителна акция на територията на Община Родопи. На срещите сред управлението на полицейското ръководство и притежателите на черешови градини в част от обитаемоте места попадащи в обсега на 1-во районно управление (на МВР), се набелязаха ограничения, които да бъдат подхванати по запазване на продукцията, както и направления за обход.

На две смени, дневна и нощна към този момент патрулират чиновници на полиция и жандармерия в регионите с черешови насаждения. Те беседват на място с производители за зародили проблеми за попречване на похищения.

„ Изключително съм задоволен от дейностите подхванати за гарантиране спокойствието на притежателите на черешови градини и благодаря за положените старания, на началника на Първо РПУ Петър Тодоров и ст.инспектор Димитър Костов, отговорник за региона на Община Родопи “, разяснява кмета на общината инж. Пламен Спасов.

Засилено полицейско наличие ще има през интервала 14 май – 20 Юни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР