Първо принц Андрю геройски се би в гърдите, че ще

...
Първо принц Андрю геройски се би в гърдите, че ще
Коментари Харесай

Ново премеждие за британското кралско семейство

Първо принц Андрю героичен се би в гърдите, че ще потвърди своята непорочност на развой в Съединени американски щати по обвиняване в полово принуждение с 20-годишна отминалост. Искът против него заведе Вирджиния Джуфре, съгласно нея – обект на хипотетичните дейности, когато е била на 17 години, т.е., малолетна по законите на Съединени американски щати.

За това въвличане на кралската фамилия в сходни позорящи я процедури, кралицата лиши по-малкият си наследник от кралско звание и военните му трофеи. Междувремено се появи изказване на негова някогашна другарка, че най-силното доказателство против принца – негова симка с въпросната девойка, е манипулирана и всички чакаха обвиението надали не да бъде разрушено на пух и прахуляк.

Вчера обаче изненадващо в английските медии се появи известие за извънсъдебно съглашение сред ищцата и обвинявания, с хипотетично обезщетение в размер на 12 милиона английски паунда, които принц Андрю „ ще подари ” на фондацията на госпожа Джуфре! Някои го третират като самопризнание за...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР