Първо правило при разбирането на хора от зодия Скорпион? Не

...
Първо правило при разбирането на хора от зодия Скорпион? Не
Коментари Харесай

Най-трудно е да обичаш Скорпион, но си струва! Ето защо:

Първо предписание при разбирането на хора от зодия Скорпион? Не се опитвайте, в никакъв случай няма да ги разберете изцяло. Това е един от най-темпераментните и неразбрани знаци, които в първия миг ще обичате, в идващия – ще ненавиждате.

Ето за какво те са точно най-хубавите и най-лошите за обичане. Трудно е, само че си коства. Вижте с какво би трябвало да свиквате, в случай че сте си избрали такава половинка:

1. Големи манипулатори са

Скорпионите просто получават, какво желаят. Не лъжат, само че са способни да създадат най-хубавите причини, с които сигурно ще ви накарат да измененията мнението си. Страхотно качество в кариерата, във връзките не чак толкоз, само че те просто са си такива, тъй че свиквайте да им давате всичко, което изискат. Повярвайте ще го вършиме умишлено или не, само че ще го вършиме!

2. Страхотни са в секса

Заедно ще кажете завършек на скуката, несъмнено, само че мъчно ще ги задоволите, тъй като елементарно се отегчават и са ненаситни! Трябва да е диво, на всички места, когато и да е, в случай че не сте способни да издържите на темпото ще стане сложно…

3. Злопаметни са

Ако нараните Скорпион, бъдете сигурни, че ще ви го върне тъпкано! Прощават, само че не не помнят, което значи, че няма да ви разрешат и вие да забравите. Бъдете деликатни, тъй като няма да ви хареса жилото на Скорпиона!

4. Мистериозни са

Те са от хората, които обичат да споделят единствено половината от истината, единствено с цел да ви накарат да се чудите какво следва нататък. Винаги ще имате възприятието, че не знаете нещо за тях и в множеството случаи в действителност ще е по този начин. Те имат секрети, някои и не чак толкоз безобидни.

5. Много са наблюдателни

Отнема им 5 секунди, с цел да се ориентират в ситуацията и постоянно са една крачка напред. Умеят да преценят хората и бъдете сигурни, че още изначало са си построили мнение за вас, което мъчно ще измененията.

6. Имат потребност да управляват

Всичко би трябвало да е под надзор, под техния надзор! Не си мислете, че ще се измъкнете, тъй като няма! Дори и да не желаете да следвате техните правила, тъй като по този начин би трябвало, тъй като по този начин се усещат сигурни и на мястото си, в случай че им отнемете това наслаждение, връзките ви са обречени.

7. Имат високи стандарти

Много добре знаят какво заслужават и го преследват. Никога не се задоволяват с по-малко от най-хубавото. Ако не отговаряте на условията им нямате късмет, никакъв! Затова са и много сериозни и постоянно нещо не е както би трябвало. Перфекционизмът им е много изразено качество, свиквайте!

Източник: zajenata.bg

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР