Първо правило на Обществото на Необичайниците на джин Hendrick’s: Нищо,

...
Първо правило на Обществото на Необичайниците на джин Hendrick’s: Нищо,
Коментари Харесай

Необичайна експедиция във форсмажорни условия

Първо предписание на Обществото на Необичайниците на джин Hendrick’s: Нищо, било то ураганен вятър, торнадо и/или потоп, не може да спре Необичайника да е необикновен. Следователно, макар изобилния дъждовалеж, втората събота на месец юни бе разтърсена от фини земетресения странност и неповторимия усет на най-удивителния джин, основан от човешка ръка, Hendrick’s.

Hendrick’s Odd Party 2018 последва образеца на необикновените си прародители и разпростра необхватен и чудноват свят пред Обществото на Необичайниците като преобрази към този момент иконичната локация – ботаническата градина в центъра на София, в причудлива територия, стаила завършения и превъзходни напитки, която приветства своите близо 800 прелюбопитни откриватели.

Темата на тазгодишното извънредно празненство бе въодушевена от рискована ботаническа експедиция, в която Лесли Грейси – мастър дестилърът на Hendrick’s и притежател на премията „ Дестилатор на годината “ от Icons of Gin 2018, потегля из сенчестите глъбини на венецуелската джунгла в търсене на нови и забавни съставки.

Реалната история на Лесли бе пресъздадена през причудливия калейдоскоп на Hendrick’s и посредством героите, които разпалиха въображението на гостите, допълвайки съвършено всяка глътка от майсторски приготвените напитки. Необичайниците ахваха от възхита при типа на удивителните костюми, дело на стилния дизайнер Боян Петрушевски и от не по-малка възхита от усета на коктейлите, излезли отдолу под ръцете на едни от най-хубавите бармани в България.

Необичайната експедиция стартира както прилича – с карта, точно направена от сръчните господин Пап и господин Ирус – формалните картографи на Hendrick’s. Сдобили се с картата, която служеше за справочник на удоволствието в това премеждие, Необичайниците започнаха да опознават и останалите членове на експедицията на Hendrick’s с удивителни коктейли в ръка.

Многооката Зорка бе изгубила някои от съгледваческите си балони и потърси помощта на Необичайниците с играта „ Ловът на Зоркогледия “. Непосредствено до хребета на Зорка, госпожица Флора Блуум, персонаж, скроен по сходство на характера на самата Лесли Грейси, бе открила полевата си ботаническа лаборатория – Ароматовизуализатор. Там Необичайниците се срещнаха с 11-те ботанически съставки, които са в сърцето на джин Hendrick’s. Мис Невърмис – стрелецът и ловджия на експедицията – изпита уменията на гостите с играта „ Бързолъкият и Насочвачът “, в която двама души си партнираха в отблъскването на застрашаващи експедицията зверове.

Hendrick’s Odd Party 2018 срещна гостите и с чудатия облик на Нейно Листожество – хуманоидно растение, което тества първичните инстинкти и сръчност на Необичайниците с играта „ Скорострелна грабливост “, в която 4-ма играча се съревноваваха в отмъкването на тотема на Листожеството. В затънтените краища на неизбродената територия, Търпелиус О‘Хльовингтън бе открил своя хиподрум – „ Гонитбата на Рогцатите “, където се организираха надбягвания с охлюви, преследващи сочния усет на резени краставица. Шармантният Кю Къмбербач раздаваше своите породисти краставици на Необичайниците, които имаха предпочитание да освежат фън шуи-то на дома си с нов жител – разсад от Hendrick’s краставица. Фин Д. Роудс, гидът на експедицията, не пропускаше опция да опише удивителни истории от предходни експедиции, пък и разливаше по някоя друга загадка за останалите си сътрудници по странност.

Ако сте пропуснали да се впуснете в Hendrick‘s Odd Party 2018: Необичайната експедиция, и четейки това сте загризали най-близката дървена повърхнина от гняв, спрете незабавно и се подгответе за празненството във прослава на необичайността през 2019. Месецът още веднъж ще бъде юни, датата – загадка, а заниманието – невъобразимо, тъй като става ли дума за Hendrick’s – бедна ни е фантазията.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР