Първо по рода си изборно студио паралелно от София и

...
Първо по рода си изборно студио паралелно от София и
Коментари Харесай

„Промяната Европа”: Изборното студио на bTV от София и Брюксел

Първо по рода си изборно студио редом от София и Брюксел ще предава за феновете от ефира на bTV.

„ Промяната Европа” с Антон Хекимян и Светослав Иванов е в 17 ч., а изборният маратон стартира от сутринта.

Светослав Иванов ще срещне феновете с хората, които ще дефинират ориста на остарелия континент.
ЦИК: Предаването на машините и изборните бумаги протича обикновено Всички секции в чужбина са подготвени да посрещнат гласоподавателите, оповестиха по-рано от от Министерство на външните работи
„ Радвам се, че имаме опцията за първи път да покажем на нашите фенове от кухнята по какъв начин ще се случат изборите, по какъв начин ще бъдат посрещнати резултатите, какви прогнози ще бъдат направени”, показа водещият на „ 120 минути”.

Началото е в 8 сутринта с изборното издание на „ Тази събота и неделя”, а в специфичните излъчвания на bTV Новините репортерите на bTV ще са на най-горещите точки.

„ Практиката демонстрира, че гласоподавателите в Източните Родопи се интересуват най-вече от Европейските избори. Те гласоподават до момента най-активно на изборите за ЕП”, описа ден преди изборите репортерът Рада Домусчиева.
В България е ден за размисъл преди изборите за Европейски парламент Забранена е политическата пропаганда и публикуването на социологически изследвания
bTV ще предава онлайн от северната ни съседка, където румънците ще отидат до урните с изключение на за избор на евродепутати, само че и да дадат своя избор за основен референдум за правосъдната система.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР