ПЪРВО ПО FOX:Sen. Тед Круз, R-Тексас, в сряда писа на

...
ПЪРВО ПО FOX:Sen. Тед Круз, R-Тексас, в сряда писа на
Коментари Харесай

Круз разпитва DHS за проверката на TSA на мигранти, качващи се на борда на полети: „Това е тревожно“

ПЪРВО Пожарна охрана FOX:Sen. Тед Круз, R-Тексас, в сряда писа на секретаря на DHS Алехандро Майоркас, търсейки повече информация по отношение на инспекцията на мигранти, които са минали през границата посредством приложението CBP One и желаят да се качат на полети.

" Въпреки че американците би трябвало да показват допустима форма на идентификация, с цел да летят, или най-малко самоличността им да бъде доказана, TSA позволява на незаконните чужденци без документ за идентичност да изберат различен развой за инспекция на самоличността, употребявайки... приложението " CBP One ", Круз се споделя в писмото до Майоркас, като се споделя, че процесът „ приема на думата незаконните чужденци “ по отношение на избрани данни и им разрешава да получат документи на DHS и да излетят от летищата.

„ Всъщност TSA ползва един стандарт за инспекция на самоличността на американски жители и различен, по-слаб стандарт за " инспекция " на самоличността на незаконни чужденци. Това е обезпокоително. " Съединени американски щати през входни пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР