Първо основно училище“ Н. Й. Вапцаров“ в Берковица е номинирано

...
Първо основно училище“ Н. Й. Вапцаров“ в Берковица е номинирано
Коментари Харесай

Училище в Берковица е номинирано за годишните награди за архитектура

Първо главно учебно заведение “ Н. Й. Вапцаров “ в Берковица е номинирано в годишните награди за архитектура с новооткрития си център по предприемачество. Наградата е в категория „ Нормалност на годината- дребните положителни изключения, които се надяваме да станат норма “.
Номинацията е обоснована с думите: „ Центърът за естествени науки и предприемачество в Първо главно учебно заведение “ Н. Й. Вапцаров “ Берковица дава на децата люлки в коридорите, странни шкафове, добър графичен дизайн и сполучлив асортимент на цветове и материали. По натам в презентацията се споделя, че това възпитава доста повече от обикновената PVC дограма и зле подбраните цветове и мебели в другояче всеобщо ремонтираните български учебни заведения.
WhATA Awards са годишни награди за триумфите и неуспехите в българската архитектура. Наградите се дават от 2010 година. Номинациите и наградите на журито се дефинират от WhATA – платформа за архитектурна рецензия и журналистика. Отличията на публиката се избират с онлайн гласоподаване.Краят на онлайн гласуването е до 31 януари, а спечелилите ще бъдат ясни на 15 февруари 2019.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР