Първо, няма как да премахнете само мазнините от тялото си.

...
Първо, няма как да премахнете само мазнините от тялото си.
Коментари Харесай

9 начина да премахнете мазнините от бедрата си


Първо, няма по какъв начин да премахнете единствено мазнините от тялото си. Можете да намалите общата си телесна лой, като се храните здравословно и упражнявате, само че тялото ви не знае по какъв начин да изгори единствено мазнините.

Това не е тъкмо това, което желаете да чуете. Но има няколко стъпки, които можете да предприемете, с цел да извършите краката си по-слаби.

1. Контролирайте приема на сол

Солта кара тялото ви да задържа непотребна вода, която подува цялото ви тяло, в това число бедрата. Когато намалите приема на сол, съвсем незабавно ще забележите смяната в тялото си.

Според рекомендациите на Американската кардиологична асоциация, множеството хора се нуждаят от 2,300 мг натрий дневно - само че доста от нас одобряват повече от това.

2. Добавете електролити към вашата диета

Виждали сте ги в спортни питиета, само че електролити като калций, магнезий и калий се намират в доста здравословни храни, които можете да ядете.

Колкото повече електролити, изключително калий, консумирате толкоз по-малко вода ще задържате. Това оказва помощ да се поддържа салдото на течности в тялото.

3. Намалете въглехидратите

Когато тялото ви преобразува въглехидратите в гликоген, те се съхраняват с вода в черния дроб и мускулите. Това значи, че колкото повече въглехидрати ядете, толкоз повече вода съхранява тялото ви. Ето за какво множеството хора си мислят, че отслабват, когато спрат да ядат въглехидрати, а в действителност те просто изхвърлят водата от тялото си.

Все отново би трябвало да получавате от 70 до 100 грама въглехидрати дневно. Най-добрият вид е да ги консумирате посредством пълнозърнести храни.

4. Започвайте деня с чаша кафе
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР