Първо, няма как да премахнете само мазнините от тялото си.

Първо, няма как да премахнете само мазнините от тялото си. ...

9 начина да премахнете мазнините от бедрата си.Първо, няма как да премахнете само мазнините от тялото си. Можете да намалите общата си телесна мазнина, като се храните здравословно и тренирате, но тялото ви не знае как да изгори само мазнините.

Това не е точно това, което искате да чуете. Но има няколко стъпки, които можете да предприемете, за да направите краката си по-слаби.

1. Контролирайте приема на сол

Солта кара тялото ви да задържа излишна вода, която подува цялото ви тяло, включително бедрата. Когато намалите приема на сол, почти веднага ще забележите промяната в тялото си. 

Според препоръките на Американската кардиологична асоциация, повечето хора се нуждаят от 2,300 милиграма натрий на ден - но много от нас приемат повече от това. 

2. Добавете електролити към вашата диета

Виждали сте ги в спортни напитки, но електролити като калций, магнезий и калий се намират в много здравословни храни, които можете да ядете.

Колкото повече електролити, особено калий, консумирате толкова по-малко вода ще задържате. Това помага да се поддържа балансът на течности в тялото. 

3. Намалете въглехидратите

Когато тялото ви преобразува въглехидратите в гликоген, те се съхраняват с вода в черния дроб и мускулите. Това означава, че колкото повече въглехидрати ядете, толкова повече вода съхранява тялото ви. Ето защо повечето хора си мислят, че отслабват, когато спрат да ядат въглехидрати, а всъщност те просто изхвърлят водата от тялото си.

Все пак трябва да получавате от 70 до 100 грама въглехидрати на ден. Най-добрият вариант е да ги консумирате чрез пълнозърнести храни. 

4. Започвайте деня с чаша кафе

Източник: jenite.bg