Първо, не може да се говори за загуба на информация

...
Първо, не може да се говори за загуба на информация
Коментари Харесай

Дончев: Виновни за срива на Търговския регистър има

" Първо, не може да се приказва за загуба на информация от Търговския указател. Второ, не може да се приказва за манипулиране на данни. " Това съобщи пред Нова вицепремиерът Томислав Дончев във връзка със срутва на Търговския указател в края на предходната седмица.

Основните задания отсега нататък - да се възвърне цялостната активност на регистъра и да се откри виновност, изясни Дончев.
По думите му става въпрос за механически проблем, само че това не значи, че няма и човешка виновност. Той съобщи, че не подозира сривът да е разследване на злонамерени дейности, само че не изключва някой да не си е приключил работата както би трябвало - може да става въпрос за небрежност, безнаказаност на чиновници.

Заместник министър-председателят изясни и че от през вчерашния ден се прави одит на всички осведомителни системи, тъй че да се разбере къде е казуса - софтуерен или хардуерен.

" Всички експерти ме твърдят, че изгубени данни няма да има ", акцентира още веднъж Дончев. Специалистите уверявали, че системата ще бъде възобновена в положението, в която е била все още на срутва. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР