Първо на всички - Христос Воскресе! Второ - да благодарим

...
Първо на всички - Христос Воскресе! Второ - да благодарим
Коментари Харесай

Борисов: Зеленски не се нуждае от сълзливите селфита на премиера Петков

Първо на всички - Христос Воскресе! Второ - да благодарим на владиката, на Синода, че постоянно са били стожер на морала и държавността.Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който беше на посещаване в Златната църквата " Рождество Христово " в село Шипка.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4596
Няма да приказваме за пари в днешния свят ден. България е единствената страна, където държавното управление и Синод не затвориха не затвориха нито една черква или манастир, когато беше коронавирус пандемията, сподели още той. 

Борисов назова неблагодарен човек, този който се пробва да вкара конспирация сред предходното държавно управление и църквата. 

Бившият министър председател коментира управлението на Четворната коалиция и вота на съмнение. 

" В петък, когато българските дами преди се криеха да минат под масата, го направихме неработен ден. И това църквата го оцени, тъй като хората могат да създадат всичко належащо. Но на днешния свят ден да се замислим какво са правили на Господ - карали са го самичък да си носи Кръста, мушили са го с тръни, пирони. Толкова страдания! Приятелите му го предали за 30 сребърника. Така че всичко е Божа работа. И както е постоянно, както стартира и владиката, който споделя: " Да внимаваме ". Те не внимават. А Господ е споделил: " Не крадете ", добави той. 

Бойко Борисов означи, че Зеленски не се нуждае от " сълзливите селфита " на нашия министър председател.

" Но както всичко е подмолно и скрито, и тук е по този начин, както обещаваха от " Промяната ", Слави Трифонов, Да България, Българска социалистическа партия - нищо от това, което приказваха на гласоподавателите си, не се случи. Изнасяме в пъти повече от февруари насам. Оръжейните ни фабрики работят на макс. Точно продукцията, която се употребява в Украйна. Нали вашите проверяващи сътрудници извадиха самолетите, товарителниците. Това е двуличие, това е лицемерие. А дали сме изнасяли за Русия - не знам, уточни Борисов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР