ПЪРВО НА FOX: Сенатор Джони Ърнст, R-Айова, изисква действия от

...
ПЪРВО НА FOX: Сенатор Джони Ърнст, R-Айова, изисква действия от
Коментари Харесай

Ърнст критикува граничната политика на Байдън, тъй като анулираните помитат хотели в Масачузетс, „измествайки“ военни семейства

ПЪРВО НА FOX: Сенатор Джони Ърнст, R-Айова, изисква дейности от президента Байдън във връзка с границата сигурност, откакто военни фамилии, които резервираха стаи във Фоксборо, Масачузетс, където се организира 124-та част от играта сред армията и флота, получиха вести за отменяне от хотели, които се употребяват от страната за настаняване на мигранти.

" Ясно е: тези анулирания се дължат на решението на вашата администрация да изпраща незаконни имигранти в цялата страна до градове-убежища за сметка на данъкоплатците ", написа Ернст в писмото.

" Сега би трябвало на вашата несъстоятелна гранична рецесия, която разреши на близо осем милиона незаконни имигранти да влязат в страната, ветерани и бъдещи военнослужещи и техните фамилии няма да могат да участват тази година “, сподели тя.

Масачузетс има закон за „ правото на заслон “, който подсигурява, че мигрантите и бездомните фамилии имат къде да живеят.

Сен. Джони Ърнст, R-А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР